Glumačka rola

Olivera Kovačević na pozorišnoj sceni!

Voditeljka će se oprobati i u glumačkim vodama, a učešće je uzela u dokumentarnoj drami Sedam, koja će 25. novembra biti izvedena na sceni Novosadskog pozorišta
Vesti
23:04h Autor:
Olivera Kovačević na pozorišnoj sceni!
Foto: Kurir Arhiva

Olivera Kovačević, poznata voditeljka Radio-televizije Srbije, prihvatila je ulogu u dokumentarnoj drami Sedam, koja će 25. novembra biti izvedena na sceni Novosadskog pozorišta, tri dana kasnije u Kulturnom centru u Novom Pazaru i 2. decembra na sceni Narodnog pozorišta.

Priče će čitati ansambl od sedam istaknutih žena iz javnog života Srbije, a pored uspešne novinarke sa nacionalne televizije ovog posla prihvatile su se i ostale poznate ličnosti. Sve one su svojim učešćem u projektu Sedam podržale njegovu osnovnu ideju - da je nasilje nad ženama neprihvatljivo i da se ono mora smatrati prioritetnim političkim pitanjem.

Dramski komad Sedam, u režiji Anje Suše, do sada je izveden u devetnaest zemalja, videlo ga je više od dvadeset hiljada ljudi, na scenu je izašlo petsto javnih ličnosti, među kojima i i američka glumica i višestruka oskarovka Meril Strip i bivši američki državni sekretar Hilari Klinton.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs