Pratiti modu znači biti informisan

Olivera Kovačević: Od prvog honorara kupila sam hulahopke!

Voditeljka priča o tajnama lepe linije, stilu, ishrani, odevanju i zdravim navikama i odnosu prema zdravlju
Celebrities 26.03.2014. - 14:55h Autor: Hello!
Foto: Kurir Arhiva

Popularna voditeljka Olivera Kovačević priča o svom prvom honoraru koji je dobila za novinarski posao davne 1993. godine.

 

- Moj prvi honorar na televiziji Politika 1993. godine iznosio je 4 marke. Od njega sam na putu do kuće kupila hulahopke - izjavila je voditeljka.

 

Olivera ističe da je visina njena najveća vrlinaje, ali i velika mana.

 

- To je ono što se na meni prvo primeti, ali neki bi to mogli pogrešno da protumače, da sve gledam sa visine - ispričala je Kovačevićeva.

 

Svoj dobar izgled voditeljka neguje zdravom ishranom. Trudi se da što više poštuje njena pravila i ne opušta se ni jednog minuta.

 

- Dok smo mladi, svi se mi hvalimo kako možemo da jedemo šta hoćemo i koliko hoćemo i da ne pridajemo zančaj ni svom zdravlju ni savetima. I ja sam dugo bila opuštena po tom pitanju, mada me je profesor Duško Ilić,  snagom svog autoriteta naterao da pristanem na njegove vežbe i ostale savete. Pošto sam umela da zabušavam, sitni zdravstveni problemi naterali su me da počnem ozbiljnije da se odnosim prema svom zdravlju, što je naravno, u posledičnoj vezi sa izgledom - iskrena je Olivera.

 

Ona navodi da nije previše vodila računa o tome hrani li se zdravo, već je jela ono što je naučena da jede. Vremenom je vodila računa o sadržaju namirnica i zahvaljujući takozvanoj hrono-ishrani uspela je dosta toga da nauči i svoju liniju dovede na optimalnu.

 

O svom odnosu prema modi i grderobi voditeljka kaže:

 

- Odećom otkrivate namere: da li ste poslovni ili ozbiljni, da li zavodite ili se samo umiljavate, da li šokirate. Nekada su ti signali više uočljiviji, nekada manje. Međutim, iskustvo i moć društvene komunikacije su sposobnosti koje vam omogućavaju da te poruke umete pravilno da pročitate. Pratiti modu znači biti informisan i prilagoditi sebi modne trendove. Slepo biti u trendu načešće znači ne biti svoj, a ja smatram da sam svoja - istakla je Olivera.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...