Obavezno pročitajte

Počinje XX dečiji sajam!

XX dečiji sajam počinje u petak u hali 3 Beogradskog sajma i trajaće tri dana

Vesti 05.10.2017. - 09:21h Autor: Promo
Foto: Promo

Ulaz je besplatan, a manifestaciju će svečano otvariti ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Zoran Đorđević.

 

Naredna tri dana, u petak od 12 – 19 i za dane vikenda od 10 – 19 časova, posetioci će uživati u raznovrsnom programu na bini I sportskom terenu, zatim velikom broju nagradnih igara I takmičenja, druženju sa animatorima I likovima iz crtanih filmova I još dosta iznenađenja očekuje kako mališane tako I njihove roditelje.

 

U svakoj ulici na Dečijem sajmu, na štandovima izlagača smeštene su razne vrste aktivacija za najmlađe, kreativne radionice, likovni kutak, dok roditelji na štandovima mogu dobiti informacije o velikom broju brendova i novih proizvoda namenjenih kako deci tako i čitavoj porodici. Ono što je novina ove godine, jeste da će svi posetioci Dečijeg sajma, moći da vide i jedan od mobilnih skenera koji će izložiti Uprava carina, a upoznaće se i sa platformom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija „Pametno i bezbedno“ koja za cilj ima podsticanje razvoja digitalne pismenosti.

foto: Promo

Tradicionalno i ove godine biće održana puzijada i nagradna trka mališana, a roditelji će moći da prijave male trkače do početka manifestacije.

 

Na sajmu će biti postavljen Tatami poligon borilačkih sportova gde će se predstaviti borilački klubovi, dok će deca, ovoga puta, moći da se oprobaju i u drugim sportovima poput tenisa, hokeja na rolerima, košarke, fudbala.

Veliki broj kulturnih i obrazovnih institucija, kao i dečijih ustanova podržalo je najveću dečiju manifestaciju u regionu, a preko 40 medija najavljuje i prati ovaj događaj.

 

Proslavu jubilarnog dvadesetog rođendana dečijeg sajma obeležiće puno igrica, poklona, druženja sa crtanim junacima.

 

Vidimo se!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...