Zabavan vikend

Stil i Yumama na Dečjem sajmu: Naoružajte se dobrim raspoloženjem i dođite da se družimo!

Dečji sajam, osamnaesti po redu, održače se u hali 3 Beogradskog sajma, od 14. do 16. oktobra. Ulaz je i ovoga puta besplatan
Vesti
07:24h Autor:
Stil i Yumama na Dečjem sajmu: Naoružajte se dobrim raspoloženjem i dođite da se družimo!
Foto: Stil

Posetioci će tri dana, u petak od 12 – 19h i za dane vikenda od 10 - 19 časova moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje na Dečjem sajmu, u hali tri Beogradskog sajma.

Mame i tate koje posete Stil i Yumama štand na Dečjem sajmu imaće priliku priliku da reše svoje mnogobrojne dileme, ali i da se ulepšaju i razonode, dok će se za to vreme deca zabavljati u aktivnostima prilagođenim njihovom uzrastu.

Zahvaljujući sajtu Yumama moći ćete da od naših stručnih saradnika - logopeda, pedijatra, fizioterapeuta, dobiju odgovore na sva pitanja u vezi sa negom, zdravljem i pravilnim razvojem beba i dece.

Raspored savetovališta:

U subotu od 14 do 16 časova naš gost biće dr Nataša D. Čabarkapa iz Logopedsko-edukativnog centra "Čabarkapa", koja će, zajedno sa svojim stručnim timom (psihologom, reedukatorom i fizioterapeutom) odgovarati na pitanja roditelja u vezi sa pravilnim razvojem govora.

Istog dana, u terminu od 16 do 18 časova, naša stručna saradnica Snežana Milanović iz Centra za korektivnu gimnastiku, porazgovaraće sa svim roditeljima koji imaju dilemu u vezi sa pravilnim razvojem beba, ali i starije dece.

U nedelju, 16. oktobra, od 12 do 14 časova, naša gošća, dr Biljana Kostić iz ordinacije Afeja pediatric, odgovaraće na pitanja trudnica i roditelja na temu pravilne nege novorođenčeta, kao i zdravlja beba i dece.

Pored stručnog savetovališta, na našem štandu, roditelje i mališane očekuju i brojni drugi sadržaji. Zahvaljujući portalu Stil i Beauty Factor - Aesthetic studiju, mame će imati priliku da dobiju i novu frizuru - božanstvene lokne, ali i da prelistaju brojne magazine naše kuće.

Za decu smo spremili i neverovatne VR 360 naočare gde će moći da iskuse simulaciju vožnje vozom u luna parku!

Za to vreme, mališani će moći da se zabavljaju u našoj maloj kreativnoj radionici. Ulaz na XVIII dečiji sajam je besplatan, a šta vas sve očekuje tamo saznajte na linku: Jesenji dečiji sajam u oktobru.

Kako smo se provodili na prošlom Dečijem sajmu, pogledajte u kratkom video prilogu:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs