Zabava i edukacija

Završen Dečji sajam: Nezaboravan vikend uz portale Stil i Yumama! (FOTO)

Mame su imale prilikuda dobiju i novu frizuru - božanstvene lokne, ali i da prelistaju brojne magazine naše kuće
Vesti
08:38h Autor:
Završen Dečji sajam: Nezaboravan vikend uz portale Stil i Yumama! (FOTO)
Foto: Promo
1 / 6 Foto: Promo

Nakon tri dana zabave, edukacije roditelja i mališana, kao i ulepšavanja majki, završen je Dečji sajam.

Prethodna tri dana, mame i tate koje su se družile sa nama na štandovima portala Stil i Yumama, imali su priliku da razreše mnogobrojne dileme, zahvaljujući stručnjacima Nataši D. Čabarkapi iz Logopedsko-edukativnog centra Čabarkapa, koja je zajedno sa svojim timom stručnjaka, psihologom, reedukatorom i fizioterapeutom, odgovarala na pitanja roditelja u vezi sa pravilnim razvojem govora.

Zahvaljujemo se i Snežani Milanović iz Centra za korektivnu gimnastiku, koja je razgovarala sa roditeljima u vezi sa pravilnim razvojem beba, ali i starije dece, kao i Biljani Kostić iz ordinacije Afeja pediatric, koja je odgovarala na pitanja trudnica i roditelja na temu pravilne nege novorođenčeta, kao i zdravlja beba i dece.

Foto: Promo
Foto: Promo

Mame su imale priliku, zahvaljujući portalu Stil i Beauty Factor - Aesthetic studiju, da dobiju i novu frizuru - božanstvene lokne, ali i da prelistaju brojne magazine naše kuće.

Za to vreme, mališani su uživali u kreativnim radionicama, kao i neverovatnim VR 360 naočarima, gde su mogli da iskuse simulaciju vožnje vozom u luna parku.

Još fotografija pogledajte u galeriji ispod!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs