Budite brzi

Poklanjamo knjigu meseca: Fantom iz opere, roman koji oduzima dah!

Prijavite se i osvojite ovaj neponovljivi klasik svetske književnosti
Vesti
12:52h Autor:
Poklanjamo knjigu meseca: Fantom iz opere, roman koji oduzima dah!
Foto: Promo

Kao knjigu meseca u saradnji sa izdavačkom kućom Vulkan, poklanjamo klasik "Fantom iz opere" Gastona Lerua. Pet najbržih čitalaca koji ostave komentar ispod objave na našoj Fejsbuk stranici i dobiće na poklon ovaj roman.

Niko nikada ne vidi tog anđela, ali čuju ga oni kojima je suđeno da ga čuju. Često dolazi kada ga najmanje očekuju, kada su tužni i obeshrabreni. Onda do njihovih ušiju neočekivano dopru nebeske harmonije, božanski glas koji pamte do kraja života.

Usamljena senka vreba hodnicima Opere, neobično priviđenje i zlokoban glas... Radnik u pozorištu pronađen je obešen, veliki kristalni luster otkačio se pred punim gledalištem. Svi veruju da je reč o Fantomu iz lože broj pet. Ipak, da li su to zaista njegova dela?

Lepa i talentovana Kristina Dae odrasla je uz očevo obećanje na samrti da će je kroz život voditi i štititi čudesni anđeo muzike. Kada mlada glumica nestane nakon trijumfalnog nastupa u Operi, postaće jasno da je beznadežno zaljubljeni Fantom, opsednut ljubomorom, stupio na scenu. Tragična ljubav pretvorila se u smrtonosnu opsesiju...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs