Pripremite se

Za vikend skoro ceo Beograd bez vode: Radovi pred letnju sezonu

Za prioritetne potrošače, škole i bolnice, biće obezbeđene cisterne, a građanima se preporučuje da obezbede potrebne količine vode
Vesti 26.05.2017. - 14:31h Autor: Beta
Foto: Shutterstock

Veliki broj beogradskih gradskih i prigradskih naselja ostaće tokom vikenda bez vode zbog, kako se navodi, obimnih i neophodnih radova na postrojenju za proizvodnju vode u Makišu. Radove će ekipe "Beogradskog vodovoda i kanalizacije" sprovoditi 27. i 28. maja u sklopu priprema za letnju sezonu.

 

Od subote u 6.00 do nedelje u 18 časova bez vode će ostati potrošači u naseljima Rušanj, Sremčica, Velika Moštanica, Nenadovac, Dražanovac, Glumčevo brdo, Stara Lipovica, Plandište, Guncati, Srednji kraj, Stražarija, Karaula, Gaj, Ravni gaj, Meljak, Baćevac, Šiljakovac, Vranić, Taraiš, Boždarevac, Veliki Borak, Leskovac, Stepojevac, Resnik i Barajevo.

 

Bez vode će ostati i naselja Borča, Ovča, Krnjača, Kotež, Ripanj, Stepašinovac, Zuce, Tranšped, Orlovica, Lipar, Čaršija, Feroplast, Vrčin, Toranj Avala, Pinosava i Beli Potok, kao i sela Boljevci, Progar, Jakovo, Bečmen i Petrovčić.

 

Od subote u podne do nedelje u podne bez vode će ostati potrošači na višim delovima Banovog brda, Žarkova, Železnika, Ceraka, Cerak Vinograda, Vidikovca, Labudovog i Petlovog brda.

 

Tokom vikenda umanjeni pritisak vode osetiće potrošači u svim ostalim gradskim naseljima, osim na Novom Beogradu, Zemunu i u Surčinu.

 

Za prioritetne potrošače, škole i bolnice, biće obezbeđene cisterne, a građanima se preporučuje da obezbede potrebne količine vode.

 

"Javno-komunalno preduzeće Beogradski vodovod i kanalizacija se izvinjava svim potrošačima koji će zbog ovih radova ostati bez vode i moli ih da budu strpljivi, jer će nakon završetka posla biti obezbeđena kontinuirana snabdevenost sa boljim pritiskom, kao i da će se na taj način smanjiti mogućnost čestih kvarova", navodi se u saopštenju

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...