Utvrđeni raspored

Prvomajski praznici: U ponedeljak sve zatvoreno, u nedelju i utorak skraćeno radno vreme

Benzinske stanice na državnim putevima I i II reda i opštinskim putevima na teritoriji grada Beograda rade od 24 sata, a ostale benzinske stanice u gradu najmanje od 6 do 20 sati
Vesti
15:20h Autor:
Foto: Thinkstock

Za vreme prvomajskog praznika, zanatski, trgovinski i ugostiteljski objekti na teritoriji Beograda radiće prema utvrđenom prazničnom rasporedu.

 

Tako u nedelju, 30. aprila, dežurne prodavnice moraju da rade najmanje od 9 do 12 sati, na Praznik rada (1. maj) mogu biti zatvorene, dok u utorak, 2. maja, moraju da rade najmanje od 9 do 12 sati.

 

U dane praznika nespecijalizovani trgovinski formati u kojima se obavlja trgovina na malo pretežno neprehrambenog asortimana i posebni trgovinski formati mogu biti zatvoreni. Benzinske stanice na državnim putevima I i II reda i opštinskim putevima na teritoriji grada Beograda rade od 24 sata, a ostale benzinske stanice u gradu najmanje od 6 do 20 sati.

 

Dežurne prodavnice koje u vreme državnih i drugih praznika obavljaju delatnost dužne su da raspored, početak i završetak radnog vremena istaknu na vidnom mestu objekta najmanje tri dana pre dana državnog i drugog praznika.

 

Svi trgovinski i zanatski objekti u dane prvomajskih praznika mogu biti otvoreni i mogu raditi duže od radnog vremena navedenog u ovom saopštenju.

 

Ovako izgleda promocija Srbije na BBC World i Eurosportu! (VIDEO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...