Potvrda kvaliteta

Više od dva miliona gledalaca: Rekordna gledanost izbornog programa Kurir TV

Gledaoci Kurir TV su imali priliku da u šestočasovnom živom online programu prvi saznaju kako je protekao finiš političke borbe za mesto šefa države
Vesti 05.04.2017. - 16:54h Autor: Kurir
Foto: Printscreen

Specijalne online emisije Kurir TV u izbornoj noći i večeri nakon predsedničkih izbora privukle su više od dva miliona gledalaca!

 

Izborni program Kurir TV plasiran je paralelno na tri različite platforme: sajtu Kurir.rs, Facebook i Youtube live strimu, a prenosile su ga i četiri regionalne TV stanice.

 

Ovim je projekat Kurir TV potvrdio najviše domete kvaliteta u medijima u Srbiji i dostigao rekordnu gledanost sadržaja!

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Gledaoci Kurir TV su imali priliku da u šestočasovnom živom online programu prvi saznaju kako je protekao finiš političke borbe za mesto šefa države, čuju i vide uključenja reportera Kurira iz šest izbornih štabova predsedničkih kandidata, kao i eminentne goste u dva studija.

 

Gosti u studiju Kurira kod Ratka Femića i Vladimira Đorđevića u noći izbora bili su Zorana Mihajlović, Zoran Živković, Dijana Vukomanović, Predrag Marković, Voja Žanetić....

 

Mimo izbornog online tv programa, izbore je na sajtu kurir.rs tokom izbornog dana i noći pratilo više od 2 miliona ljudi dok je naš sajt imao skoro 5,5 miliona otvorenih stranica!

 

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Zajedničkim radom tima štampanog i web izdanja Kurira i ekipe video produkcije ovaj izborni tv format Adra Media Grupe, plasiran je prvi put u noći američkih predsedničkih izbora, a još jednom dobio je potvrdu svog kvaliteta u kreiranju digitalnog video sadržaja.

 

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...