Rekordna gledanost Adria Media TV

Zabeleženi skok gledanosti dokaz je poverenja gledalaca i visokih standarda u prozivodnji i kvalitetu sadržaja Adria Media Grupe
Vesti 17.01.2017. - 14:06h Autor: Kurir
Foto: Adria Media TV

Video produkcija Adria Media Grupe tokom prvih 15 dana januara zabeležila je rekordan rast gledanosti svojih sadržaja.

 

Broj pregleda postavljenih klipova u prvoj polovini januara porastao je za rekordnih 200% u odnosu na ceo decembar, čime su iznova postavljeni dometi digitalne video komunikacije. U nekoliko navrata tokom ovog meseca live streaming Adria Media TV na Facebooku bio je najgledaniji live u celom svetu.

 

Foto: Adria Media TV
Foto: Adria Media TV

Petnaest miliona gledalaca bilo je uz Adria Media TV tokom prethodne dve nedelje i odgledalo više od 150 TV priloga u 12 sati programa uživo na sajtu kurir.rs, Facebook stranici i You Tube kanalu Kurira. U 25 live uključenja naši gledaoci mogli su da prate Novogodišnji doček uživo, dešavanja u ulici Otvorenog srca, paljenje Badnjaka ispred Hrama Sv. Save, lomljenje česnice na Terazijama.

 

Foto: Adria Media TV
Foto: Adria Media TV

Bili smo sa migrantima u najhladnijem januarskom danu, u zoo vrtu tokom debelog minusa, uključili se uživo sa najkritičnije tačke tokom blokade autoputa zbog mećave, izveštavali sa Kopaonika gde je zabeležena rekordna najniža temperatura, prisustvovali zaustavljanju voza za Kosovsku Mitrovicu.

 

Foto: Adria Media TV
Foto: Adria Media TV

Zabeleženi skok gledanosti dokaz je poverenja gledalaca i visokih standarda u prozivodnji i kvalitetu sadržaja Adria Media Grupe.

 

Foto: Adria Media TV
Foto: Adria Media TV

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...