Prijavite se

VIRTUS nagrada za filantropiju: Još 10 dana do isteka konkursa

Ostalo je tačno deset dana do isteka konkursa za VIRTUS nagradu za filantropiju. I ove godine, konkurs za VIRTUS nagradu otvoren je za nominacije u četiri kategorije iz oblasti korporativne filantropije i u jednoj kategoriji iz oblasti individualnog doprinosa filantropiji.
Vesti 07.11.2016. - 16:35h Autor: Promo
Foto: Thinkstock

Kandidate za nagrade u svim kategorijama mogu da predlože svi zainteresovani građani, neprofitne organizacije, mediji, PR i marketinške agencije i same kompanije i preduzeća koji realizuju programe iz oblasti korporativne filantropije. VIRTUS nagrada za 2016. godinu biće dodeljena u pet glavnih kategorija:

 

- Glavna nagrada za doprinos kompanije na nacionalnom nivou

 

- Nagrada za doprinos lokalnoj zajednici u kojoj kompanija posluje

 

- Nagrada za malo i srednje preduzeće

 

- Nagrada za dugoročno partnerstvo između poslovnog i neprofitnog sektora

 

- Nagrada za individualni doprinos filantropiji.

 

Do sada je stiglo ukupno 27 prijava kompanija, preduzeća i pojedinaca za različite kategorije VIRTUS nagrade. Konkurs za prijavu je otvoren sve do 17. novembra 2016. godine do 17 časova.

 

Ceremonija proglašenja dobitnika biće održana u Beogradu, u drugoj polovini januara 2017. godine. O dobitnicima nagrada odlučivaće nezavisni žiri koji čine ugledni pojedinci i stručnjaci iz sveta privrede, civilnog sektora, medija i marketinga.

 

Dodatne informacije, detaljni uslovi konkursa i prijavni formulari dostupni su na zvaničnom internet sajtu VIRTUS nagrade www.tragfondacija.org/virtus16.

 

Za više informacija kontaktirajte Mariju Mitrović, menadžerku programa filantropije Trag fondacije (marijam@tragfondacija.org).

 

Nominujte kompaniju, preduzeće ili pojedinca za VIRTUS nagradu – da dobro ne ostane skriveno! VIRTUS nagrada je ustanovljena 2007. godine kao prva i najznačajnija nagrada za filantropiju u Srbiji. Nagrada ima za cilj da prepozna i javno istakne kompanije, preduzeća i pojedinačne darodavce koje na najdugoročniji i najefektniji način podržavaju inicijative za opšte dobro i svojim donacijama rešavaju važna pitanja, donoseći pozitivne promene u okruženju.

 

Trag je najveća domaća fondacija, prisutna je u Srbiji od 1999, najpre kao britanska dobrotvorna organizacija, a od 2004. kao domaća fondacija. Do juna 2013. godine Trag fondacija je radila pod imenom Balkanski fond za lokalne inicijative (BCIF). VIRTUS nagrada se dodeljuje u saradnji sa Evropskom unijom, Balkanskim fondom za demokratiju, Fondacijom braće Rokfeler (RBF), Fondacijom Č.S. Mot i Američkom agencijom za međunarodni razvoj (USAID).

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...