Raspisan nagradni konkurs za najbolje imitacije/skečeve iz kultne serije “Složna braća”

Za sve zaljubljenike u seriju Složna braća, ETM produkcija organizuje nagradni video konkurs koji će trajati od 15. decembra do 15. januara

Lifestyle
Autor:
Raspisan nagradni konkurs za najbolje imitacije/skečeve iz kultne serije “Složna braća”
Foto: Promo

Svi ljubitelji i poštovaoci kultne humoristične serije Složna Braća, dobiće priliku da se ponovo nasmeju, zabave i podsete nezaboravnih replika i prepoznatljivog humora čuvene serije.

Za sve zaljubljenike u seriju Složna braća, ETM produkcija organizuje nagradni video konkurs koji će trajati od 15. decembra do 15. januara i tom prilikom poziva sve fanove serije da se na jutube-u podsete duhovitih scena i replika omiljenih likova, poput Nane, Fike, Čorbe i drugih i pokušaju da ih izimitiraju ili odglume, snime kratki video o tome i pošalju ga najkasnije do 15. Januara 2022. na e-mail sloznabraca@etm.rs

Složna braća
foto: Promo

Pobednike sa najboljim i najduhovitijim radovima očekuju vredne nagrade. Novi serijal pod nazivom „Složna braća-The Next Đeneration“ , u produkciji Telekoma Srbije i ETM produkcije, predvođen je impozantnom glumačkom ekipom iz čitavog regiona, poput Nataše Ninković, Raleta Milenkovića, Andrije Kuzmanovića, Nenada Okanovića, Nikole Pejakovića, Ljubiše Savanovića, Marka Gvera, Amara Ćorovića, Maje Čampar, Mime Karadžića, Sergeja Trifunovića, Zorana Cvijanovića i mnogih dr.

Kreator serije i scenarista i ovaj put je Nele Karajlić, dok je režija poverena Miloradu Milinkoviću. Premijera prve od ukupno 12 epizoda novog serijala, očekuje nas 4. Januara 2022. na Superstar televiziji, serija će biti emitovana od ponedeljka do četvrtka, od 21 čas.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs