Odlična akcija

Društvo, ko vozi kući: Besplatan prevoz za posetioce Exit-a na relaciji Beograd-Novi Sad

Akcijom se obraćamo svim učesnicima u saobraćaju i pružamo alternativu posetiocima Egzita u pogledu besplatnih autobusa i taksi prevoza, kažu iz Agencije za bezbednost saobraćaja
Vesti
03:14h Autor:
Društvo, ko vozi kući: Besplatan prevoz za posetioce Exit-a na relaciji Beograd-Novi Sad
Foto: Shutterstok

Posetiocima Egzit festivala biće na raspolaganju besplatan prevoz prilikom polaska i odlaska sa tog festivala, autobusima i taksi prevozom!

Naglašeno je da će biti obezbeđen i besplatan prevoz na relacijama Beograd-Novi Sad i Novi Sad-Beograd, a neophodno je da se zainteresovani posetioci registruju za svaki smer ponaosob rečeno je na konferenciji na kojoj je predstavljena akcija „Društvo ko vozi kući“.

Izvršni direktor Egzit fondacije Milan Petrović rekao je danas u Skupštini grada da se kroz akciju "Društvo, ko vozi kući" posetiocima Egzit festivala biće na raspolaganju besplatan prevoz prilikom polaska i odlaska sa tog festivala, autobusima i taksi prevozom.

"Ovo je alternativa festivala da preveze hiljade posetilaca. Ne postoji nijedan izgovor za neprimereno ponašanje u saobraćaju“, dodaje Petrović.

Vršilac dužnosti direktora Agencije za bezbednost saobraćaja Jasmina Milošević je rekla o akciji da je njen naziv zapravo "pitanje koje svi koji su u provodu postavljaju".

"Akcijom se obraćamo svim učesnicima u saobraćaju i pružamo alternativu posetiocima Egzita u pogledu besplatnih autobusa i taksi prevoza", rekla je Milošević. Ona je istakla da je sve više organizacija koje prepoznaju značaj bezbednosti u saobraćaju i istakla da je Agencija otvorena i spremna za saradnju sa svima njima.

Vreo, ali nestabilan jul: Temperature do 38 stepeni, moguća pojava tornada!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs