Policija traga za mlađim, mršavim muškarcem

Manijak vreba mlade žene u gradskom prevozu: Devojka (22) napadnuta u Zemunu!

Kada je izašla, i on je istrčao u poslednjem trenutku i lagano krenuo za njom. Čekao je priliku i osmelio se kada je ušla u šumarak koji od autoputa vodi ka naselju, ispričao je izvor
Vesti
14:24h Autor:
Foto: Kurir / Nebojša Mandić

Beogradska policija traga za manijakom koji je pre nekoliko dana u Zemunu pokušao da siluje Beograđanku staru 22 godine.

 

Devojka je napadnuta nedaleko od autobuske stanice na autoputu Beograd-Šid, a veruje se da ju je manijak tipovao u autobusu i pratio je.

 

"Silovatelj je prišao devojci s leđa na pešačkoj stazi koja prolazi kroz šumarak. Nije mario što je bio dan, zgrabio ju je s leđa. Potom joj je rekao da mu se sviđaju njene grudi i pokušao da je obori na zemlju. Srećom, devojka se u trenutku snašla, počela je da se otima i uspela je da mu se otrgne i pobegne", rekao je izvor.

 

Izvor navodi da se u velikom broju slučajeva žrtve skamene od straha, što, na sreću, nije bilo u ovom slučaju. Kada je video da devojka beži i da će mu umaći, manijak je otrčao na drugu stranu.

 

"Istraga je pokazala da je manijak bio u gradskom autobusu i da je vrebao nesrećnu devojku. Kada je izašla, i on je istrčao u poslednjem trenutku i lagano krenuo za njom. Čekao je priliku i osmelio se kada je ušla u šumarak koji od autoputa vodi ka naselju" dodao je za Alo.

 

On kaže da je devojka odmah potražila pomoć, kao i da je bila u šoku. Policajcima je ispričala da ju je napao mlađi muškarac, crnokos, mršav i sa plavim očima.

 

Srpska pevačica brutalno pretučena, sve objavila na Fejsbuku: Bravo, muškarčine!(FOTO, UZNEMIRUJUĆE)

 

Foto: Ilustracija / Kurir / Nebojša Mandić
Foto: Ilustracija / Kurir / Nebojša Mandić

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...