Bizarna smrt

Ujela je zmija na koncertu, ona nastavila da peva: Tragična smrt pevačice (29)! (VIDEO)

Iako su organizatori i Irmini prijatelji insistirali da je pregleda lekar, koji je stigao posle nekoliko minuta, pevačica je odbila i nastavila sa koncertom
Vesti
17:30h Autor:
Ujela je zmija na koncertu, ona nastavila da peva: Tragična smrt pevačice (29)! (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen / Dea Ayu Triani

Irma Blu, 29-godišnja pop pevačica iz Indonezije, preminula je posle nastupa u Karavangu, na zapadu Jave, nakon što ju je usred koncerta ugrizla zmija!

Naime, Irma je slučajno nogom zgazila kobru, koja se nalazila na sceni kao deo nastupa. Nakon toga, zmija je velikom brzinom skočila i ugrizla pevačicu za butinu.

Iako su organizatori i Irmini prijatelji insistirali da je pregleda lekar, koji je stigao posle nekoliko minuta, pevačica je odbila i nastavila sa koncertom. Pevala je još 45 minuta, a onda je počela da povraća.

Koncert je tada morao da se prekine, jer Irma više nije mogla da izdrži. Prebačena je u bolnicu, ali već je bilo prekasno - preminula je nekoliko minuta nakon prijema u zdravstvenu ustanovu.

Pevačica je inače bila poznata po kontroverznim scenskim nastupima, na kojima su veoma često bili prisutni gmizavci, najčešće boe i pitoni, koji pripadaju udavima i nisu otrovni, a to što je ovoga puta odabrala smrtonosnu kobru, mnogi smatraju sudbinom.

Inače, kobre je jedna od najopasnijih zmija na svetu, čiji otrov može da ubije i slona za nekoliko minuta, pa je čudo što je pevačica uspela da peva punih 45 minuta nakon ujeda.

Misteriozna smrt blogerke: Kamera je snimila poslednje trenutke njenog života! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs