Neverovatna transformacija

Imala još 2 dana života, izgledala jezivo: Suze mlađe sestre spasile teško bolesnu devojku! (FOTO)

Čitave dve godine je Kasandra gađala svoje roditelje hranom i bacala je na zidove kada su pokušavali da je ubede da nešto pojede
Lifestyle
17:18h Autor:
Imala još 2 dana života, izgledala jezivo: Suze mlađe sestre spasile teško bolesnu devojku! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kasandra Zeterberg (19) pre tri godine imala je težak oblik anoreksije, a kada joj je pozlilo i hitno je prebačena u bolnicu, doktori su joj dali svega dva dana života!

2013. godine, Kasandra je imala svega 37 kilograma, a njena telesna temperatura pala je na 34 stepena. Doktori su je upozorili da će joj, ukoliko se nešto odmah ne promeni, svi organi otkazati jedan po jedan, za samo dva dana.

Pre toga, čitave dve godine je Kasandra gađala svoje roditelje hranom i bacala je na zidove kada su pokušavali da je ubede da nešto pojede.

Zbog skandala i razvoda načisto propala: Od bujne lepotice ostao samo kostur! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Čak i kada je dobila strašnu prognozu, uprkos svim naporima lekara, Kasandra je i dalje odbijala hranu, nije dozvoljavala čak ni da joj daju infuziju.

Njen život visio je o koncu, sve dok se njena mala sestra nije slomila, počela da plače i viče da ne želi da joj starija sestra umre!

Jeziva mršavost Anđeline Džoli krila mnoge tajne: Bred Pit otkrio istinu i rasplakao milione!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ovo je duboko dirnulo Kasandru i nešto se u njoj prelomilo. Pristala je na infuziju i uz lekarski nadzor polako počela ponovo da jede.

Od tada su prošle skoro pune tri godine, a Kasandra je sada prelepa, zdrava devojka, koja vežba i hrani se zdravo. Vrlo je vitka, što joj je veoma važno, samo što se u međuvremenu njen iskrivljeni pogled na mršavost drastično izmenio.

Ovako izgleda život sa šizofrenijom: Ona svaki dan vidi demone, radi užasne stvari! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs