Svi ga vole

Histerija za Novakom na dodeli MTV nagrada: Evo kako se snašao! (FOTO)

Novak je u poslednji čas uspeo da uskladi obaveze i odgovori na dugogodišnje molbe muzičke televizije i bude gost na ceremoniji
Vesti
15:06h
Foto: Profimedia

Novak Đoković je u poslednji čas uspeo da uskladi obaveze i odgovori na dugogodišnje molbe muzičke televizije i bude gost na ceremoniji.

 

Čelnici MTV-a već nekoliko godina pregovaraju sa Novakovim timom ne bi li se srpski teniser pojavio među akterima dodele.

 

Takođe, oni su još ranije hteli da odaju priznanje našem teniseru i njegovoj humanitarnoj organizaciji. Kako se ceremonija uglavnom održavala u novembru, Novak je uvek u to vreme bio na turnirima. Međutim, ove godine je pomerena za kraj oktobra, a kako je Novak već bio na kraćem odmoru u Veneciji, odlučio je da se priključi zvezdama poput Džastina Bibera, Farela Vilijamsa i Eli Goulding i pojavi se na dodeli nagrada.

 

Novak Đoković u ulozi prezentera: Na evropskoj dodeli MTV nagrada!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Novak je u Milano stigao nekoliko sati pred izlazak na crveni tepih, gde ga je dočekalo više od 700 fanova. Organizatori su zbog njega morali da izmene scenario ceremonije koja se spremala mesecima unapred.

 

Teniser se na pozornici dodele MTV nagrada prvo obratio italijanskoj publici, na italijanskom jeziku, a potom na engleskom:

 

"Možda se pitate zašto jedan teniser dodeljuje MTV nagrade. Ovde sam da slavim muzički svet, a ovo su najbolji hip hop muzičari", objasnio je pre nego što je pročitao ime dobitnice NIki Minaž. Niki nije bila prisutna na dodeli nagrada, ali se putem video poruke zahvalila Novaku i publici.

 

Dijana, stub porodice Đoković: Životni put požrtvovane majke! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...