Konačno

Srbija ustala protiv rijalitija: Više od 78.000 ljudi potpisalo peticiju za ukidanje!

Građani Srbije su jasno i glasno rekli da ne mogu više da čekaju da se kulturne institucije probude i stanu u odbranu porodice i tradicije
Vesti 02.09.2015. - 19:46h Autor: Kurir
Foto: Facebook / Andrija Jonić

Cela Srbija se digla na noge i potpisuje peticiju protiv rijaliti šou programa i neće stati dok ne skine sa TV ekrana Farmu, Parove, Velikog brata, Maldive!

 

Naime, za samo 48 sati više od 78.000 ljudi, uglavnih mladih, potpisali su online peticiju, koja je napravila haos na internetu, a u kojoj navode da su se digli protiv previše bluda, nemorala i propagiranja pogrešnih vrednosti.

 

Građani Srbije su jasno i glasno rekli da ne mogu više da čekaju da se kulturne institucije probude i stanu u odbranu porodice i tradicije domaćinske Srbije, u kojoj se prvoj u Evropi jelo viljuškom i negovale moralne vrednosti, čojstvo i obrazovanje, a uvek borilo protiv bluda i razvrata.

 

Broj dobrovoljaca raste: Veliko interesovanje za služenje vojnog roka u Srbiji

 

Protesti sa interneta krenuli su i na ulicu pa su mladi muzičari koncertom na Trgu Republike u Beogradu poslali poruka protiv rijaliti šou programa koji su "okupirali" TV stanice u Srbiji.

 

"Hoćemo kulturu, a ne rijaliti", piše na transparentu koji je slučajno ili namerno u utorak naveče razvijen preko puta Narodnog muzeja i Narodnog pozorišta u Beogradu.

 

U grupi oko transparenta bio je i mladić L. V. (17) koji je rekao:

 

"Ovaj protest na trgu može da spase Srbiju! Moramo da spasemo Srbiju".

 

Ako i vi želite da se pridružite onima koji su za ukidanje ove vrste programa, peticiju možete potpisati OVDE.

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...