Otvorena istraga

Ćerke B. B. Kinga: Naš otac je ubijen!

Žene tvrde da su dvojica njegovih saradnika sprečila članove porodice da ga obiđu u poslednjim danima života
Vesti 26.05.2015. - 10:25h Autor: Tanjug
Foto: Reuters / Peter Morgan

Zvaničnici Nevade saopštili su da će sprovesti istragu povodom smrti bluz velikana B.B. Kinga koji je preminuo ranije ovog meseca, nakon tvrdnji njegove dve ćerke da je ubijen.

 

Kancelarija mrtvozornika okruga Klark preko Tvitera je navela da su preuzeli Kingovo telo i da će se na rezultate autopsije čekati minimum šest do osam nedelja, prenosi Rojters.

 

"Naš mrtvozornik je preuzeo nadležnost nad telom B.B. Kinga, izvesće autopsiju. Rezultati: 6-8 nedelja, minimum", glasi tvit uz dodatak da će policija Las Vegasa sprovesti istragu kako bi utvrdili da li je Kingova smrt ubistvo.

 

Dve Kingove ćerke - Karen Vilijams i Peti King tvrde da su muzičara otrovala dva njegova dugogodišnja saradnika, od kojih jedan ima ovlašćenja nad njegovim poslovima, prenosi AP. Kingov advokat nazvao je optužbe neosnovanim i sramnim. Žene tvrde da su dvojica njegovih saradnika sprečila članove porodice da ga obiđu u poslednjim danima života.

 

Oporavak krenuo na bolje - Dragan Nikolić stao na noge!

 

King je preminuo u Las Vegasu 14. maja, a pre toga je bio hospitalizovan zbog dehidratacije povezane sa njegovim dijabetesom. Pred smrt je bio na kućnom lečenju. Kingova sahrana zakazana je za petak u Misisipiju, ali se sada ne zna da li će zbog istrage biti odložena.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...