Veselje

Doček Srpske nove godine: Ko će zabavljati građane na trgovima?

Ceca Ražnatović pevaće na trgu kralja Milana u Novom Sadu, dok će u Beogradu verovatno nastupiti bend Miligram
Vesti
03:04h Autor:
Doček Srpske nove godine: Ko će zabavljati građane na trgovima?
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

U noći između 13. i 14. januara, kada cela Srbija slavi pravoslavnu Novu godinu na glavnim gradskim trgovima zabavljaće vas naše najveće zvezde.

Jedna od najpopularnijih zvezda naše estrade, Svetlana Ceca Ražnatović zabavljaće publiku na trgu kralja Milana u Novom Sadu.

A kako je Ceca proslavila Božić, pogledajte OVDE - Veljko unosi badnjak, odlična atmosfera pored kamina!

Nišlije će za doček Srpske nove godine uveseljavati Goran Bregović i njegov bend za svadbe i sahrane. Pošto se grad odrekao proslave 31. decembra, svojim građanima odužiće se kvalitetnim nastupom, dok će Vlado Georgiev pevati u centru Zrenjanina, a prisutnima će biti deljeno kuvano vino, rakija i čaj. Pre Vlade nastupiće "Tropiko bend", a u ponoć je predviđen vatromet.

Čačani će Novu godinu po Julijanskom kalendaru moći da dočekaju na centralnom gradskom trgu uz koncerte estradnih zvezda Ace Lukasa, Bore Đorđevića, trubača, vola na ražnju, vruću rakiju i pivo, a Željko Joksimović prirediće spektakularan nastup publici u Vrnjačkoj Banji.

Drama na aerodromu - Željko i Jovana zarobljeni u Abu Dabiju! Više saznajte OVDE.

Pevač Haris Džinović

nastupiće na gradskom trgu u Jagodini, a za okupljene građane biće obezbeđeno i besplatno posluženje.

Beograđani su slavili 30. i 31. decembra, a mogu učekivati i proslavu pravoslavne Nove godine. Doček za njih se još uvek razmatra, a glavna muzička atrakcija trebala bi da bude bend "Miligram". Ukoliko sve bude kao što se planira, građani će uživati uz prave hitove, a muzičari će nastupiti bez nadoknade, te grad neće morati da finansira događaj.

Mlada folk pevačica Ljupka Stević biće prva zvezda javnog dočeka pravoslavne Nove godine na trgu u Vranju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs