Budite brzi

Požurite: Stil vas vodi u pozorište Atelje 212 na večerašnju predstavu Trst!

Poklanjamo karte za predstavu sa početkom u 20 časova
Vesti
05:24h Autor:
Požurite: Stil vas vodi u pozorište Atelje 212 na večerašnju predstavu Trst!
Foto: Promo

Budite brzi, Stil vas vodi na predstavu "Trst" u pozorištu Atelje 212!

Pet najbržih čitalaca dobiće po dve karte za ovu predstavu, koja je na repertoaru večeras, 12. januara sa početkom u 20 časova.

Potrebno je da ispod objave na našoj Fejsbuk stranici Stil ostavite komentar i pošaljete nam svoje ime i prezime u inboks.

Ova setno-tužno-tragično-komična priča o velikoj ljubavi prema Trstu i o ljubavima u Trstu odvija se u hotelu "Savoia", danas, u čijim se luksuznim sobama na različite načine završavaju priče započete u tom gradu pre mnogo decenija.

Istovremeno, ovo je priča o roditeljima koji svoja sećanja žele da podele sa decom, o njihovom odnosu, nespretnoj ljubavi, lažima, varljivim uspomenama i generacijskom jazu, koji je, ovoga puta, prelomljen upravo Trstom. U nizu ličnih, duhovitih i neobičnih tršćanskih sudbina je i povratak švercerke Milanke na poslednji oproštaj sa carinikom iz Sežane, kao i pokušaj Umetnika da upravo na mestu za koje ga vezuju porodični dolasci i srećno detinjstvo, okonča svoju bolnu usamljenost.

U predstavi igraju: Branka Petrić, Feđa Stojanović, Jelisaveta Seka Sablić, Branislav Zeremski, Svetozar Cvetković, Dara Džokić, Isidora Minić, Milica Mihajlović, Miloš Klanšček, Katarina Žutić, Fang Pinyan i Ivan Brkljačić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs