ŠOKANTNE VESTI

POL HEGIS OPTUŽEN ZA SILOVANJE! Ovo nije prvi put da je oskarovac prisiljavao ženu na seks

Nakon Breta Retnera, Brajana Singera, Džejmsa Tobaka i Kerija Fukunage, još jedan slavni reditelj je optužen za seksualno uznemiravanje. Dvostruki oskarovac Pol Hegis nedavno je uhapšen u južnoj Italiji u mestu Ostuni jer je navodno dva dana neimenovanu ženu prisiljavao na seks i tom prilikom joj naneo teže telesne povrede.

Vesti
Autor:
POL HEGIS OPTUŽEN ZA SILOVANJE! Ovo nije prvi put da je oskarovac prisiljavao ženu na seks
Foto: Profimedia

Prema navodima lokalnog tužioca, Hegis je nakon svega žrtvu odvezao do aerodroma u Brindiziju i pored činjenice da se ona nalazila u teškom fizičkom i psihičkom stanju.

Zaposleni na aerodromu su joj pomogli da dođe sebi, pružili joj prvu pomoć i kasnije je odveli u bolnicu, gde je neimenovana žena policijskim inspektorima ispričala svoje strašno iskustvo.

Hegisova advokatica Prija Čondri nije komentarisala detalje ovog slučaja, ali je izjavila da je sigurna da će sve optužbe biti odbačene i da će njen klijent biti pušten na slobodu. „On je potpuno nevin i spreman da u potpunosti sarađuje sa vlastima kako bi istina brzo izašla na videlo“, rekla je ona medijima.

Pol Hegis
foto: Profimedia

Reditelj filma Fatalna nesreća (2005) došao je u Italiju s ciljem da održi predavanja na Alora Festu u Pulji od 21. do 26. juna. Organizatori ovog festivalu su se u međuvremenu distancirali od Hegisa i pružili podršku njegovoj navodnoj žrtvi.

Ovo nije prvi put da je Pol Hegis u centru pažnje zbog seksualnog uznemiravanja. Publicistkinja Hejli Brest je decembru 2017. podnela tužbu protiv njega, u kojoj se navodi da ju je on silovao 2013. godine. Mesec dana kasnije, još tri dame su ga javno optužile za seksualno nasilje.

Hegis do sada nije odgovarao za zločine za koje je navodno odgovoran. Ostaje da se vidi da li će italijanska sudstvo uspeti da ga osudi po ovoj poslednjoj optužbi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs