poznate svetske zvezde

BIJONSE NAJAVILA NOVI ALBUM I MI VRIŠTIMO OD SREĆE: Ne možemo da dočekamo taj momenat!

Bijonse je najavila svoj sledeći solo album, pod nazivom Renaissance, koji će biti objavljen 29. jula.

Vesti
Autor:
BIJONSE NAJAVILA NOVI ALBUM I MI VRIŠTIMO OD SREĆE: Ne možemo da dočekamo taj momenat!
Foto: Shutterstock

Nakon što je pop pevačica na društvenim mrežama šerovala reči “act i … RENAISSANCE”, striming platforme, kao što su Spotify, Apple Music i Tidal, takođe su objavile minimalistički artwork sa istim rečima, i fanovima ponudile šansu da rezervišu svoj primerak albuma, koji će se sastojati od 16 pesama.

Kako se čini, Renaissance će biti tradicionalni Bijonse solo album, sedmi po redu. Predstavlja follow-up albuma Lemonade iz 2016. godine, a fanovi su ekstatični što će konačno dobiti novi materijal od Queen B. Pevačica je za poslednjih šest godina snimila zajednički album sa suprugom Jay-Z, pod nazivom Everything Is Love (2018), a potom i The Lion King: The Gift – soundtrack Disneyjevog CGI rimejka animiranog filma The Lion King, u kom je glas pozajmila lavici Nali. Krajem prošle godine je objavila i singl Be Alive, kao deo soundtracka za film King Richard.

Njeni fanovi su se prethodno zapitali zašto je početkom meseca obrisala profilnu fotografiju sa njenih profila na društvenim mrežama, pretpostavljajući da priprema nešto zanimljivo, dok je na njenom veb-sajtu tizovan novi projekat uz navod: What is a B7?

Svakako smo znali da Bojonse priprema novu muziku, jer je to prošle godine izjavila za Harper’s Bazaar, ali nikome nije bilo poznato kad će album biti objavljen. Ona je tada istakla da, uz svu izolaciju i nepravdu prošle dve godine, misli da smo “svi ponovo spremni za beg, putovanja, ljubav i smeh”, dodavši da oseća da se “renesansa nazire”, pa želi da bude deo tog bega na bilo koji način. Tad je izjavila da posećuje studio već godinu i po dana.

Fanovima je poznato da Bijonse uživa u studiju, u kom oseća ljubav, strast i zaceljenje. Jednom prilikom je istakla kako joj je u studiju jednako uzbudljivo danas, kao i kad je imala devet godina – kad je počela da se bavi muzikom.

Da je spremna za renesansu, Bijonse je pokazala i sa novim editorijalom za britanski Vogue, gde je u seriji dramatičnih fotografija vidimo u šljokicama, čizmama na platformu i bombastičnim oglavljem.

Glavni i odgovorni urednik, Edward Enninful, opisao je inspiraciju za editorijal kao “modnu fantaziju izvučenu iz clubbing života poslednjeg kvartala prošlog veka”, uključujući ogledala, disko kugle, ukrase za glavu, a i konja. Nas ceo seting podseća na kultnu 54, jednu od najpopularnijih diskoteka krajem sedamdesetih i početkom osamdesetih.

Na stranicama magazina, dobitnica Grammy nagrade nosi skulpturalni kaput prekriven zlatnim šljokicama od Schiaparelli Haute Couture, i to uparen sa odgovarajućim planetarnim minđušama ovog brenda. Ovaj nebeski look, Beyonc zaokružuje sa isprekidanim šiškama i zlatnom bojom karmina.

Na drugim fotografijama, pevačica nosi svileni korset i helanke sa šljokicama od kuće Harris Reed, ukrašene ružičastom verzijom dizajnerskog perjanog oglavlja i čizmama na platformu – napravljenim u saradnji sa brendom Roker – dok sedi na velikoj disko kugli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs