iznenađenje

SAMANTA DŽOUNS SE VRAĆA U SERIJU SEKS I GRAD! Ekipa ponovo na okupu!

Samantu Džouns gledaćemo u nastavku kultne serije, rekao je scenarista, reditelj i producent Majkl Patrik King i time obradovao fanove širom sveta.

Vesti
Autor:
SAMANTA DŽOUNS SE VRAĆA U SERIJU SEKS I GRAD! Ekipa ponovo na okupu!
Foto: Profimedia

Radosnu vest donosi "Variety", ali ima jedna začkoljica. Samante će biti, ali ne i Kim Katral. Naime, druga sezona serije "And just like that" vratiće u priču čuvenu Njujorčanku, ali preko tekstualnih poruka koje će ona razmenjivati sa Keri Bredšo (Samanta Džouns). Baš kao što je činila i u prvoj sezoni kultne TV priče.

"To je veoma smešno, jer svaki pisac u timu ima drugačiju verziju, zamisao onoga što se događa tokom tog razgovora", rekao je King i napomenuo da je plan da snimanje nastavka serije počne u oktobru, izraživši nadu da će emitovanje početi 2023.

Sara Džesika Parker, Keri Bredšo, Samanta Džouns, Kim Katral, Seks i grad
foto: Profimedia

King je u intervjuu za "Variety" otkrio niz zanimljivih detalja poput onog da su u prvoj sezoni uspeli da u tajnosti drže smrt Gospodina Zverke (Krisa Nota), sve do premijere.

"Pravo je čudo da smo tu epizodu uspeli da emitujemo pre nego što je iko saznao da je Zverka umro. To je herkulovski potez", poručio je autor.

Prema njegovim rečima, da bi sprečio statiste da dođu do izražaja, doveo je Nota na set dok se snimala sahrana za njegov lik. Izvođeni su zatim lažni oproštajni govori, ali je na kraju ipak trebalo da se pređe na posao zbog čega je on čak polovinu statista ranije poslao kući, ostavljajući njih 75.

Sara Džesika Parker, Kris Not
foto: Profimedia

"Uzeo sam Saru Džesiku za ruku, a mi smo ustali i rekli: 'U redu, zadržao sam vas 75 jer želimo da čuvate našu tajnu. A ovo je Zverkina sahrana i učinili smo sve što smo mogli da se to sačuva u tajnosti. To je vrlo važno za seriju i voleli bismo da nam to i uspe. A onda, 13. decembra, dan nakon emitovanja, možete da kažete svima da ste bili tamo. I uradili su to! Sačuvali su sve u tajnosti. Mislim da je to bio odraz poštovanja i ljubavi prema Keri. Nisu želeli da joj unište šou jer su osećali da on pripada i njima".

Podsećanja radi, Kim Katral je u nedavnom intervjuu za "Variety" istakla da nikada više neće glumiti Samantu Džouns kao i da je ona bila ta koja je odbila ovu ulogu u trećem delu filma rađenom po motivima serije. Sara Džesika Parker ju je kasnije demantovala ističući da studio nije želeo da prihvati uslove koje je zadala Kim zbog čega je snimanje odloženo.

Kim Katral, Samanta Džouns
foto: Profimedia

Na iznenađenje mnogih, Sara je diplomatski rekla da joj je teško da govori o odluci Kim da odustane od uloge Samante Džouns, pa poručila na sav glas da je njena koleginica iz serije veoma zaslužna za uspeh ovog TV projekta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs