dva puta, čak, lila suze zbog iste stvari!

PRIZNANJE LEPE BRENE POSLE PUNO GODINA: Zbog ovoga je u karijeri mnogo plakala, zarekla se da to neće nikad više raditi!

Jedna od najvećih balkanskih zvezda Lepa Brena doživela je neverovatne momente u karijeri, ali za jednom stvari i danas žali!

Vesti
14:58h Autor:
PRIZNANJE LEPE BRENE POSLE PUNO GODINA: Zbog ovoga je u karijeri mnogo plakala, zarekla se da to neće nikad više raditi!
Foto: Printscreen Youtube / Lepa Brena

Pevala je pred milionim, snimala filmove, vlasnica je nekih od najlepših naših pesama, međutim, odlazak na jedno takmičenje joj je ostavio korak ukus u ustima.

Naime, Lepa Brena je dva puta pokušala da učestvuje na Evroviziji, ali u tome nije uspela. Ističe da se i sada seća tih prolivenih suza...

- Verujem da je u to vreme,pesma "Sitnije, Cile" bila preteča cele muzičke scene, to je bila pop muzika sa etno elementima. Meni je žao i dan danas što nije otišlo. Posle sam probala sa pesmom "Miki, Mićo", ali kad sam videla koliko je bilo zakulisnih radnji, nisam želela u svemu tome da učestvujem. Sting je 20 godina kasnije počeo da pravi muziku sa etno elementima. Bila sam srećna zbog toga - rekla je u jednoj emisiji Brena.

Kada je želela da predstavlja našu državu u Evropi, još uvek ju je prato "Slatki Greh". Takođe, ni oni tada nisu skrivali emocije.

- Plakali smo svi tad, i Slatki Greh i ja, kao mala deca, i prvi i drugi put. Tad sam se zarekla da neću ići na Evroviziju. To pripada mladim ljudima, koji su inovativni, koji su spremni da budu svoji, originalni, malo otkačeni, ali da zaista donesu nešto novo - zaključila je pevačica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs