TUŽNA VEST

MISLILI SU DA JE SAMO ČIR, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Muž čuvene pevačice umro u 38. godini! (FOTO)

Iako je isprva verovao da je njegovo stanje bezazleno, lekari su ubrzo procenili da mu je ostalo još samo 18 meseci života

Vesti
Autor:
MISLILI SU DA JE SAMO ČIR, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Muž čuvene pevačice umro u 38. godini! (FOTO)
Kelis, Foto: Profimedia

Pevačica Kelis (42) već neko vreme ne pojavljuje se često u javnosti, a sada je otkriveno da je njena porodica vodila tešku bitku: njen suprug Majk preminuo je nakon borbe s rakom želuca.

Fotograf Majk Mora (37) obelodanio je da boluje od raka u septembru 2021. godine, a za svoju dijagnozu saznao je godinu dana ranije. Ipak, nije bilo poznato koliko je teško njegovo stanje, piše Glossy.

Kelis je potvrdila vesti o tragediji koja je pogodila njenu porodicu.

— Nažalost, istina je da je Majk Mora preminuo. Zamolili bismo da poštujete privatnost Kelis i njene porodice u ovom trenutku. Hvala vam — poručio je Stiv Satervejt, pevačicin predstavnik za medije.

Kelis je s Morom u braku od 2014. godine, a godinu dana kasnije dobili su sina Šefarda, dok je 2020. na svet stigla njihova ćerka, čije ime nikada nije objavljeno. Pevačica iz braka s reperom Nasom, s kojom je bila od 2005. do 2010. godine, ima i sina Najta.

Pevačica i Mora živeli su na farmi u Temekuli, u Kaliforniji, od januara 2020. godine, a na njoj su zajedno brinuli o životinjama i podigzali svoju decu. Mora je u septembru 2021. objavio da ima rak želuca, koji se proširio na limfne žlezde.

— Mislio sam da je samo čir na želucu. Nisam se ni nadao šta bi moglo da mi se dogodi. Evo me, u bolničkom krevetu, usred pandemije, potpuno sam. Mnogo puta smo čuli da je život kratak. To je istina — napisao je on tada na Instagramu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Kelissmrt