Honourable mention

Adria Media Group dobila svetsko priznanje za kampanju Zasadi drvo

Priznanje je dodeljeno u grupi globalni i nacionalni brendovi, u okviru kategorije “Best Public Relations or Community Service Campaign”

Vesti
Autor:
Foto: Kurir

Veliki projekat Adria Media Group “Zasadi drvo” dobio je “honourable mention” priznanje u takmičenju Global Media Awards, koje organizuje International News Media Association (INMA).


Adria Media Group jedina je medijska kuća iz Srbije koja je dobila priznanje i to u konkurenciji od 824 projekta iz 242 medijske kuće i 44 zemlje. Priznanje je dodeljeno u grupi globalni i nacionalni brendovi, u okviru kategorije “Best Public Relations or Community Service Campaign”.


Nagrađeni projekat “Zasadi drvo” pokrenut je 2019. godine sa ciljem podizanja svesti građana o održivom razvoju, a motivisao je građane da se uključe u veliku akciju u kojoj je, samo u jednom danu, zasađeno više od 50.000 stabala.


Global Media Awards dodeljuje se od 1937. Ove godine, INMA u 15 kategorija nagrađuje inovacije u izgradnji brendova, vesti, izvrsnosti platforme, razvoju publike, prodaji reklama i negovanju korporativne kulture. Prijave su podeljene u dve grupe: globalni i nacionalni brendovi, i regionalni i lokalni brendovi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...