jedva izvukao živu glavu

Gitarista Kvina doživeo srčani udar: Brajan Mej (72) hitno završio u bolnici!

Muzičar je otkrio daj e bio blizu smrti i da su mu lekari dijagonostifikovali tri začepljene arterije

Vesti
Autor:
Gitarista Kvina doživeo srčani udar: Brajan Mej (72) hitno završio u bolnici!
Foto: Profimedia

Poznati gitarista legendarne britanske grupe "Kvin" Brajan Mej (72) doživeo je danas srčani udar i hitno je prebačen u bolnicu, prenose strani mediji.

Muzičar je rekao da su mu lekari otkrili da ima tri blokirane arterije, a on im se obratio nakon što je osetio bol u grudima koji je trajao oko 40 minuta.

Ova nemila situacija mu se dogodila neposredno nakon što je saznao da je pokidao mišiće zadnje lože. Bio je danima u agoniji od bolova, a takođe je imao išijas koji mu je izazivao dodatnu bol.

Izbegnite fatalne posledice: 6 signala koji jasno ukazuju da vam sledi srčani udar!

foto: Profimedia

"U sredini čitave sage o bolnoj zadnjici, imao sam mali srčani udar. Kažem mali, nije mi nešto naudio na svu sreću. Oko 40 minuta sam osećao bol u grudima i stezanje, grčenje u rukama i znojenje", naveo je Brajan na Instagramu.

Nakon toga, prebačen je u bolnicu gde mu je urađen angiogram - vrsta rendgensog snimka koja se koristi za ispitivanje krvnih sudova. Ispostavilo se da ima tri začepljene arterije i da postoji opasnost da blokiraju dotok krvi srce.

Na svu sreću nije bilo kobnih posledica. Izvršena mu je rutinska operacija u kojoj su mu ugrađena tri stenta posle koje je pušten kući.

Nemački narodni lek: Sistemski čisti arterije od naslaga holesterola, sprečava srčani udar! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs