strašno!

Opljačkani Ivan Bosiljčić poslao poruku lopovima! Uništili im automobil u centru Beograda! (FOTO)

Glumac poslao poruku lopovima!

Vesti
11:00h Autor:
Opljačkani Ivan Bosiljčić poslao poruku lopovima! Uništili im automobil u centru Beograda! (FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević opljačkani su na parkingu iznad Beton hale, a glumcu su ukradena lična dokumenta.

Naime, poznati par bio je u noćnom provodu nakon čega ih je iznenadila nemila situacija kada su zatekli polupani automobil. Lopovi su ugledali ranac na poslednjem sedištu automobila, razbili staklo i ukrali ono što su našli. Glumac je naveo da novac nije držao na tom mestu, a ono što jeste nestalo jesu njegova lična dokumanta, pasoš i lična karta i vozačka dozvola koje je spremio za put.

Ivan je slučaj prijavio policiji, a onda sve podelio sa pratiocima na

Instagamu. Ono što je zanimljivo to je da se on domišljato obratio i lopovu, kome je poželeo da više nikada ne bude u situaciji da mora da krade.

"Na osvetljenom i prometnom javnom parkingu iznad Beton hale, malopre nam je obijen auto. U rancu, koji sam slučajno ostavio na zadnjem sedištu nije bilo novca, samo lične stvari i dokumenta spremna za put - pasoš,lična karta i vozačka dozvola. Sve je upravo prijavljeno policiji, ali ukoliko neko pronađe moja dokumenta, koja su verovatno bačena, pišite mi u inboks ili ih ostavite u kućici na izlazu sa parkinga. Lopovu najiskrenije želim da više nikad ne bude u situaciji da mora da krade", napisao je vidno razočarani Bosiljčić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs