srbija može da odahne

Pronađena Monika Karimanović: Devojčica nađena u selu Svrljiški Miljkovac, a od otmičara ni traga ni glasa!

Devojčica je kako se saznaje pronađena u grobnici

Vesti 29.12.2019. - 16:41h Autor: Kurir
Foto: FejsbukPrintscreen/Aleksandra Caka

Monika Karimanović (12) iz niškog naselja Suvi do pronađena je danas živa i zdrava u ataru sela Svrljiški Miljkovac a sudbina njenog otmičara Ninoslava Jovanovića zvanog "Malčanski berberin“ za sada nije poznata,  saznaje Kurir u porodici Karimanović.

 

Nakon 10 dana potrage otmičar i devojčica su locirani su u ovom selu.

 

- Dete je u stabilnom zdravstvenom stanju, ali vidi se iscrpljenost na njoj, rečeno je.

 

Moniku je Jovanović oteo oko 7.30 sati 20. decembra kada je dete krenulo u Osnovnu školu "Zoran Đinđić" u Brzom Brodu. Jovanović je radio neke poslove u jednoj od kuća u Suvom dolu i verovatno je pratio danima njeno kretanje tako da je 20. decembra ukrao automobil, sivi "Punto" i oteo dete na putu do škole.

 

U desetodnevnoj potrazi policije, Žandarmerije, Vojske, lovaca i dobronamernih građana pretresena je svaka kuća, svaki podrum, a na tom prostoru ima na stotine napuštenih domova gde je otmičar krio malu namučenu devojčicu. Jovanović je na mnogim mestima oistavljao tragove kao što su otpaci od jela, ćebad i slično. Očigledno se dugo pripremao za svoj umobolni pir.

 

Ovaj osuđivani silovatelj i otmičar je odležao robiju od 12,5 godina za silovanje iz 2005. godine kada je napastvovao N.S. iz naselja Donja Vrežina koju je namamio tako što je rekao da zna frizerski salon gde može dobro da unovči svoju dugu crnu kosu.

 

Od januara 2020: Kad dete izostane sa nastave, škola roditeljima javlja mejlom

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...