Sport, Serije, Rijaliti...

Gugl godišnja lista: Ovih 10 pojmova su najviše zanimali Srbe u 2019!

Na prvom mestu - Zadruga

Vesti
Autor:
Gugl godišnja lista: Ovih 10 pojmova su najviše zanimali Srbe u 2019!
Foto: Profimedia

Kompanija Google objavila je godišnju listu najpretraživanijih pojmova u 2019. godini, nudeći jedinstven uvid u najznačajnije momente i trendove i u Srbiji.

U Srbiji je ponovo potvrđeno pravilo da je fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu jer je utakmica Srbija – Portugal kojom su počele kvalifikacije za EURO 2020. najpretraživaniji događaj ove godine, prenosi N1.

Još jedan dokaz da je Srbija osim fudbala, definitivno i zemlja košarke i tenisa jeste činjenica da su FIBA World Cup i Australian Open u samom vrhu najpretraživanijih događaja.

Kao i prethodnih godina aktuelni televizijski sadržaji, pre svega domaće i strane serije, ali i rijaliti programi privlačili su pažnju velikog broja ljudi. Planetarno popularna "Igra prestola" čija poslednja sezona je emitovana ove godine ima veliki broj fanova i kod nas, pa je to bila najpretraživanija serija u Srbiji tokom 2019. godine.

Pored nje, građani Srbije tražili su informacije o serijama "Žigosani u reketu" koja je na drugom mestu, zatim o trećoj sezoni kriminalističke serije "Ubice mog oca" i naravno drugom serijalu Senki nad Balkanom, čija premijera je bila u novembru.

Ovo je lista najpretraživanijih pojmova u Srbiji tokom 2019. godine:

1. Zadruga 2. Pad Berlinskog zida 3. Srbija – Portugal 4. FIBA World Cup 5. Igra prestola 6. Žigosani u reketu 7. Australian Open 2019 8. Ubice mog oca 3 9. Senke nad Balkanom 2 10. Evrovizija 2019

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs