Ostavljaju bez daha

3 knjige koje morate da pročitate do kraja godine: Ove priče nikad nećete zaboraviti!

Najlepša drama, ljubavni roman i triler po našem izboru

Knjige
Autor:
3 knjige koje morate da pročitate do kraja godine: Ove priče nikad nećete zaboraviti!
Foto: Shutterstock

Jesen i zima su najbolje vreme za čitanje - ima li šta lepše nego uvući se pod topli pokrivač, skuvati omiljeni topli napitak i mislima se otisnuti u neki sasvim drugi život i svet kroz dobru knjigu?

Preporučujemo da do kraja godine obavezno pročitate (ako već niste) tri fenomenalne priče koje će vas bukvalno ostaviti bez daha - čitaćete ih gotovo opsesivno!

1. Čovek po imenu Uve (Fredrik Bakman)

Priča o džangrizavom starcu po imenu Uve osvojila je publiku širom sveta, a ovaj naslov postao je jedan od najprodavanijih, sa više od 4 miliona prodatih primeraka širom sveta. Ovo je jedan od naslova koje ne smete da propustite!

2. Dok nisam srela tebe (Džodžo Mojes)

Ljubavna priča koja ne liči ni na jednu drugu. Ne, ovde nije reč o trivijalnim svađama, klišeima i mladalačkim preljubama. Ovo je ljubavna priča koju sasvim realno može da napiše život, koji ponekad nije nimalo blag. Ovu ljubavnu priču garantujemo da nikada nećete zaboraviti.

3. Šaptač (Donato Karizi)

Ljubitelji trilera, ako do sada niste pročitali famoznu knjigu Donata Karizija, spremite se za najšoknatniju priču koju ste ikada čitali. Neverovatni obrti uz fenomenalnu, intrigantnu naraciju vući će vas sve dublje i dublje u mračni svet, kojim dominira čisto zlo.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs