Srbija

Telenor banka postaje Mobi Banka

Telenor banka od 10. oktobra nastavlja sa poslovanjem pod novim poslovnim imenom, Mobi Banka AD Beograd

Vesti
12:50h Autor:
Telenor banka postaje Mobi Banka
Foto: Promo

Ta novina predstavlja sledeći korak u razvoju prve mobilne i onlajn banke u zemlji, nakon preuzimanja od strane PPF grupe u februaru 2019. Promenu poslovnog imena pratiće i novi vizuelni identitet.

“Novo ime Mobi Banka odražava naše strateško opredeljenje da nastavimo sa razvojem naprednih digitalnih proizvoda, dostupnih korisnicima prvenstveno kroz mobilno i onlajn bankarstvo. Kao i do sada, fokus banke ostaje i na sinergiji sa Telenorom Srbija. Veliko mi je zadovoljstvo što sada možemo da podelimo sa više od 450.000 klijenata novi izgled i ime Banke. U predstojećem periodu, nastojaćemo da inovacijama Mobi Banke aktivno doprinesemo daljoj transformaciji bankarstva, koje će biti sve mobilnije, neposrednije, direktnije i jednostavnije iz korisničkog ugla”, kaže Miloš Brusin, predsednik Izvršnog odbora Mobi Banke.

U sledećih nekoliko dana, mobilna i internet aplikacija Banke promeniće ime iz Telenor banka u Mobi Banka, zadržavajući sve dosadašnje funkcionalnosti. Novi dizajn i ime banke biće primenjeni na sajtu, u ekspozituri, na bankomatima i u Telenor prodavnicama.

Klijentima banke brojevi računa, paketi proizvoda i usluge koje su do sada koristili, ostaju nepromenjeni.

Dodatne informacije dostupne su na sajtu Mobi Banke: www.mobibanka.rs;

PPF Grupa

PPF Grupa ulaže u više segmenata tržišta, kao što su bankarstvo i finansijske usluge, telekomunikacije, biotehnologija, osiguranje, nekretnine i poljoprivreda. PPF doseže od Evrope preko Azije do Severne Amerike i raspolaže imovinom u vrednosti od više od 45 milijardi evra (stanje na dan 31. decembra 2018). www.ppf.eu

Mobi Banka

Mobi Banka deo je PPF grupe od februara 2019. godine. U septembru 2014. godine, banka je promenila ime u Telenor banka, nakon preuzimanja KBC banke u Srbiji od strane Telenor Grupe 2013. godine. Mobi Banka specijalizovana je za pružanje inovativnih onlajn finansijskih usluga i predstavlja prvu mobilnu i onlajn banku u Srbiji. Mobi Banka trenutno broji vise od 452,000 klijenata i na kraju septembra 2019. godine, banka je upravljala aktivom vrednom 175 miliona eura. www.mobibanka.rs;

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs