tuga

Pevačica poginula u 30. godini u stravičnoj saobraćajnoj nesreći: Njena poslednja objava na Instagramu ledi krv u žilama! (FOTO)

Nesrećna pevačica kao da je predvidela svoju smrt

Vesti
Autor:
Pevačica poginula  u 30. godini u stravičnoj saobraćajnoj nesreći: Njena poslednja objava na Instagramu ledi krv u žilama! (FOTO)
Foto: PrintscreenInstagram/kylierh

Tridesetogodišnja američka kantri pevačica Kajli Rej Haris poginula je sinoć u saobraćajnoj nesreći u Novom Meksiku u sudaru u kom su učestvovala tri vozila.

Tragično nastradala pevačica je trebalo da učestvuje na jednom festivalu kada se na putu prema gradu Taosu desila nesreća.

Virus Zapadnog Nila i dalje je aktivan: Rizik od oboljevanja sve do oktobra

Samo nekoliko sati pre sudara, Kajli se na društvenim mrežama požalila fanovima da ostaje bez goriva. Ali ono što je zapravo zastrašujuće je njena poslednji stori na Instagramu, u kojoj je pričala koliko je njenih rođaka poginulo u nesrećama tačno na području kojim je i ona sama u tom trenutku vozila.

"Na putu sam za Taos, nastupam na festivalu. Volim taj festival, za one koji ne znaju, moji baka i deda su živeli ovde, moj ujak još uvek živi, ali doslovno svi moji rođaci koji više nisu živi, uključujući i mog oca, svi su živote izgubili na ovim putevima. Pomislili biste, pošto vozim gotovo 12 sati, da sam umorna i iscrpljena, ali nekoliko poslednjih sati vozim kroz planine, prisećajući se kako sam se kao devojčica vozila na zadnjem sedištu očevog automobila i kako mi je to bilo najbolje.

Preminuo slikar Vladimir Veličković

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs