Neverovatno

Najhrabrija manekenka ikada: Javna borba sa rakom (FOTO)

Posle dijagnoze raka jajnika Eli Mejdej, koja je manekenka za debeljuce, nastavila je da se bavi modelingom iako je izgubila kosu zbog hemoterapije
Vesti
23:02h
Najhrabrija manekenka ikada: Javna borba sa rakom (FOTO)
Foto: Facebook / Elly Mayday, Aparte Photography

Eli Mejdej je manekenka koja reklamira grdarobu za punije dame. Prošle godine joj je uspostavljena dijagonoza raka jajnika, u procesu lečenja ona je izgubila kosu, ali je ostala pri stavu da nastavi da se bavi modelingom.

Ovaj oblik raka se obično dijagnozira kod žena u menopauzi, ali Eli ima samo 25 godina.

- Toliko puta su mi rekli da je to samo cista, međutim ja sam u podsveti znala da nešto nije u redu - izjavila je Eli za CTV.

Ona je u procesu lečenja izgubila i kilograme po kojima je bila poznata, ali je to nije sprečilo da nastavi sa svojim poslom.

- Sve je u dugoj kosi, velikim grudima i pozi koju napravite. Bitno je da pokažete kako prava žena izgleda ispod odeće - dodala je ona.

- Tada sam razmišljala da li da prestanem da se bavim modelingom ili da nastavim sa životom i budem osoba kakva jesam, kakva sam odgojena - iskrena je ova hrabra žena.

U periodu kada su joj dijagnozirali rak, Eli je pravila planove o preseljenju u Njujork i modelingu u velikom gradu.

Dizajnerka čiji veš Eli reklamira, predložila je da se manekenka slika bez perike i te slike su osvojile svet.

- Nikada ne znaš koliko si jak dok ti jačina tvog karaktera jedina preostane - navela je Eli koja je upravo završila sa trećim krugom hemioterapije.

Na svojoj Fejsbuk stranici, koju prati oko 80.000 ljudi, Eli redovno objavljuje fotografije reklamnih kampanja u kojima i dalje učestvuje, i obavezno uz komentare pune optimizma. Fotografije koje potpisuje Aparte Photography pokazuju Eli kao prelepu mladu ženu, punu života, sa bokserskim rukavicama i idejom da sa borbom neće stati.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs