Otvorila dušu

Verica Šerifović: Mariju sam uvek podržavala, pa i kada je priznala svoje seksualne sklonosti!

Verica je ispričala kako gleda na činjenicu da je njena ćerka Marija u svojoj nedavnoj "Ispovesti" otkrila da je sklona istom polu, ali i otkrila mnoge druge tajne iz privatnog života
Vip priča
11:38h Autor:
Verica Šerifović: Mariju sam uvek podržavala, pa i kada je priznala svoje seksualne sklonosti!
Foto: Kurir Arhiva

Pevačica Verica Šerifović otvoreno je pričala o odnosu sa svojom ćerkom Marijom i otkrila da joj je uvek bila velika podrška.

Naime, Verica je ispričala kako gleda na činjenicu da je njena ćerka Marija u svojoj nedavnoj "Ispovesti" otkrila da je sklona istom polu, ali i otkrila mnoge druge tajne iz privatnog života.

"Šta je ljudi sa vama, pa ja sam joj majka?! Ja sam je rodila i ja se ponosim mojom Marijom. Ona je moje najveće blago na ovom svetu i ne postoji ništa što može da bude prepreka između mene i nje. Ona je moje dete i ko ima decu on će to razumeti, ko nema i neće. Sve što je rekla, sve što je htela da uradi od mene je samo imala jedan veliki vetar u leđa. I ako ste prava majka, a ima svakakvih, onda ćete svom detetu biti podrška i oslonac. A, to je i moja poruka roditeljima koji se ljute zbog njihovog propalog braka, pogrešnog fakulteta, loših ocena... ma pustite sve i uživajte u sreći sa svojim detetom", rekla je Verica koja je zbog neizmerne ljubavi prema Mariji često primala kritike kako joj ona i previše pušta.

"Meni znaju reći da previše brinem i previše ljubavi pružam Mariji, a ja ipak mislim da je i to malo. Sve mi se čini da zbog putovanja, posla i svega ljubav koju joj pružam je malo. To je moje dete, to sam ja rodila, moje meso...a svoje meso se ne jede. Ko hoće nek' jede, ja moje neću", ispričala je Verica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs