Za savršen ukus

Da meso više nikad ne ispadne žilavo i suvo: Pre pečenja obavezno uradite ovo!

Mekano i sočno baš svaki put

Recepti 06.08.2018. - 10:50h Autor: bonapeti.rs
Foto: Shutterstock

Ako želite da vam meso više nikada ne ispadne suvo i žilavo, pre termičke obrade ga obavezno stavite da odstoji u marinadi!

 

Preporučujemo ovaj sjajan recept:

 

Sastojci: pola šolje maslinovog ulja, pola šolje piva, 1 kašika meda, 1 kašika soli, 3 čena belog luka.

 

Priprema: Oljuštite beli luk i gnječite ga dok ne postane kremast. U njega dodajte maslinovo ulje i pivo, a zatim i med. Sve lepo izmešajte.

 

Meso isecite na komade i prelijte marinadom. Ostavite da se marinira najmanje 3 sata, pa ga tek onda termički obradite.

 

Probajte i javite nam kako vam je ispalo!

 

Jelo sa Ruskog dvora: Govedina Stroganov se topi u ustima!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...

Facebook Registracija

Popunite ostala polja kako bi zavrsili registraciju

Prijavi se

ili

Registracija

Promeni lozinku

Upišite email i mi ćemo vam poslati poruku sa linkom za promenu lozinke.

Unesite novo korisničko ime i lozinku

Aktivacioni mail

Upišite email adresu na koju želite da vam se pošalje aktivacioni email.

Promena lozinke

Uspešno ste promenili lozinku.


Promena lozinke

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za promenu lozinke. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka na nalazu u inboxu proverite nepoželjne poruke (spam).


Aktivacija profila

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za aktivaciju Vašeg profila. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka ne nalazu u inboksu, proverite "nepoželjne poruke" (spam).


Aktivacija profila

Vaš profil je uspesno aktiviran. Hvala što ste se registrovali.