Sastojci:


100 grama tamne čokolade
70 ml mleka
3 kašike meda
150 grama grčkog jogurta

Priprema:


1. Zagrejte mleko u loncu, pa ga prelijte preko naseckane tamne čokolade.

2. Ostavite tako jedan minut, pa sve dobro promešajte.

3. Dodajte med i dobro promešajte. Ostavite da se smesa malkice ohladi.

4. Grčki jogurt omekšajte mutilicom pa umešajte u ohlađen krem od čokolade.

5. Stavite u frižider do posluživanja, pa ukrasite voćem po želji.

Prijatno!

Savet plus:


Čokoladni krem možete da obogatite likerom od pomorandže, ili da napravite verziju sa belom čokoladom i poslužite uz hrskave listiće kokosa i marakuju.

Otopite čokoladu kao profesionalac: 3 najvažnija saveta za savršenu glazuru, bez ijedne grudvice!

Čokoladni deserti nisu rezervisani samo za hladnije mesece. To dokazuje i ovaj fini krem sa dodatkom grčkog jogurta i meda