Olakšajte sebi

Savršena slavska trpeza: Recepti i sastojci na samo jedan klik!

Da bi sve obaveze bile završene na vreme, a da pritom ne spadnete s nogu i noć uoči slave dočekate budni i preumorni, treba samo da budete praktični

Recepti
16:04h Autor:
Savršena slavska trpeza: Recepti i sastojci na samo jedan klik!
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Krsna slava je jedan od najvažnijih praznika u svakoj srpskoj porodici. Zbog toga što se izuzetno poštuje, za slavu se i sprema na poseban način - kuća se temeljno čisti i sređuje, a domaćice se trude da za goste pripreme što lepšu i svečaniju trpezu.

Čišćenje se nekako i završi, ali ono što definitivno oduzima najviše vremena jeste priprema slavske trpeze.

U današnje vreme, kada žene više nisu samo domaćice, već su i zaposlene, a za slavu im sleduje samo jedan slobodan dan, treba biti što praktičniji kako bi sve obaveze bile završene, a da ne spadnete s nogu i noć uoči slave dočekate budni i preumorni.

Osim što treba odvojiti vreme i razmisliti o pravim receptima, treba odvojiti i dosta vremena za odlazak u kupovinu. Pred velike slave su obično i velike gužve u marketima, a dešava se i da ne pronađete sve sastojke na jednom mestu, pa morate dodatno da gubite vreme obilazeći druge radnje.

Upravo slava je vreme da zaboravite na tradicionalan način kupovine! Maxi vam nudi sve pogodnosti na jednom mestu - i recepte, i dostavu namirnica na kućnu adresu!

foto: Promo

Za početak, posetite portal Maxi.rs i na odeljku Recepti, pregledajte listu od preko 1.000 recepata za predjela, glavna jela i poslastice povezane sa e-shopom.

Standardna slavska trpeza - meze, sarma, meso, kolači možda je malo dosadila, zato sastavite svoj unikatan, drugačiji jelovnik pomoću sjajnih Maxi recepata, koji će sigurno oduševiti svakog gosta na vašoj slavi.

I ne brinite - Maxi zbirka recepata za slavsku trpezu sadrži i posne i mrsne recepte!

foto: Profimedia

Sledeći korak je kupovina, a sistem je toliko jednostavan da verovatno više nećete ni želeti da odete u standardnu kupovinu.

Sve što treba da uradite jeste da kliknete na "Kupite sastojke za ovaj recept" i program će vam odmah predložiti pakovanja u najpribližnijoj količini, sa istaknutim cenama, koje su često snižene, kao kada odete u prodavnicu.

Na novom Maxi e-shop portalu pronaći ćete recepte za sitne kolače, glavna jela, salate, supe, čorbe, slavski kolač... Konačno sve postoji na jednom mestu, zato uštedite sebi i vreme i novac i ispobajte sve pogodnosti Maxi e-shop kupovine!

Isporuka porudžbina se vrši od ponedeljka do subote u periodu od 9:00-21:00. Možete izabrati željeni vremenski termin isporuke prema raspoloživosti. Ukoliko u roku od 2h ne završite porudžbinu, neophodno je da ponovo izaberete raspoloživ vremenski prozor.

Takođe, imate mogućnost da ostavite poruku vozaču, ukoliko imate posebne instrukcije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs