Proverite da li je tačno

7 vrsta seksa: Svaka zdrava veza mora da ima ovakvo uživanje!

Psiholozi su prepoznali 7 vrsta seksa koja su obično prisutni u vezama

Škola sexa
21:42h Autor:
Foto: Shutterstock

Seks u vezi mora biti prisutan i raznolik, a za svaku vezu je posebno važno da ima ovih 7 vrsta seksa:

 

1. Usporen seks

 

To je pre svega ljubav, a ne seks. Dugi uvod, lagani pokreti, uživanje jedno u drugom... Zadovoljstvo!

 

2. Brzi seks

 

Izgaranje od želje, kidanje odeće jedno sa drugog, povezivanje, ponekad i pre nego dođete do spavaće sobe... Ili to možda želite da uradite ispred ogledala ili na podu. 

 

Brzi, izgarajući seks ima nekoliko prednosti: strast. Ako postoji ovakav seks, znači da je vaša veza na sigurnim nogama.

 

3. Uživanje za jednog partnera

 

Izaberite način i vreme i posvetite se potpuno partneru. Ovom prilikom vaše zadovoljstvo nije bitno. Međutim, kada vidite koliko partner uživa, sigurno ćete se i sami uzbuditi. Ali ko je rekao da seks koji podrazumeva uživanje za jednog partnera, ne može da pređe u, recimo, brzi seks?

 

4. Opuštajući seks

 

Ovo je odličan način da se oslobodite stresa nakon dugog, radnog dana. Tokom ovog seksa, važan je kontakt očima sa partnerom i potpuno prepuštanje. 

 

5. Divlji seks

 

Divlji seks je ona vrsta oslobođenja gde vičete, psujete, uništavate nameštaj, plašite komšije... A zatim iscrpljeni i srećni zaspite u rukama voljene osobe. 

 

6. Seks "Devojka odozgo"

 

Vežite ga nekako za krevet, a zatim učinite da se u sopstvenoj sobi osećate kao gospodarica ljubavi. Čak i ako nije tipično za vas, pokušajte! Svideće vam se nove senzacije...

 

7. Seks "Muškarac odozgo"

 

Poigrajte se sa idejama koje ste dobili gledajući "50 nijansi sive". A možda imate i neke druge fantazije koje nisu opisane u knjizi ili prikazane na filmu? Vreme je da ih ostvarite sa vašim partnerom - potrudite se!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...