Saznajte

Oženjeni muškarci otvoreno odgovaraju: Evo zašto varam svoju suprugu!

Nekima je to posledica nesmotrenog ponašanja, nekima nedostaje strasti s partnerom, a neki jednostavno nisu zadovoljni trenutnim odnosom u kom se nalaze

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Profimedia

Oženjeni muškarci otkrili su za miss7 koji su razlozi njihovih prevara, rade li to na emotivnom ili fizičkom nivou i kako se osećaju nakon što prevare suprugu.

 

Prevare su česta pojava - kako u vezama, tako i u braku, a svi koji varaju partnere za to imaju svoje razloge. Nekima je to posledica nesmotrenog ponašanja, nekima nedostaje strasti s partnerom, a neki jednostavno nisu zadovoljni trenutnim odnosom u kom se nalaze.

 

Oženjeni muškarci koji varaju svoje supruge otkrivaju koji su njihovi razlozi za to:

 

Josip (38)

 

"Varanje supruge, barem u mom slučaju, nije nešto što se radi planski, već se dogodi spontano. Iskreno, to mi ne znači ništa u nekom emocionalnom, osećajnom smislu, ali u tom trenutku prevlada onaj nagonski. Volim svoju suprugu, uživam u zajedničkom životu, ali smatram da kod većine parova, barem onih koji to žele da priznaju, nakon dugogodišnjeg odnosa dođe do zasićenja u seksualnom životu. I tu onda podležemo nekim sirovim strastima. Koliko god se mi trudili da sve to potisnemo, ponekad je to teško i u datoj situaciji pređemo tu granicu i dođe do prevare."

 

Najbolji ljubavnici i najveće zavodnice: I žene i muškarci lude za ovim horoskopskim znakom!

foto: Shutterstock

Matija (33)

 

"Nisam ponosan na tu činjenicu, ali ne mogu da pomognem sebi. U braku i vezi smo ukupno šest godina, strasti je odavno nestalo, ma šta god pokušali. To ne znači da ne volim suprugu, volim je više od ikoga i ičega na svetu. Ali, nedostaje mi ta strast, koju dobijem kroz seks sa usputnom prolaznicom. Znam da je to za svaku osudu i znam da ne postoji opravdanje, ali savest me ne peče jer sam to postavio sebi u glavi kao nešto usputno i nebitno jer takvo i jeste. Barem da ne ispadnem licemer, ne bi mi smetalo da moja supruga radi isto, pristao bih na otvoreni brak, ali teško mi je da poverovujem da bi i ona."

 

Ivan (30)

 

"Varam jer imam poremećaj. Razni su razlozi. Nekada samo zato što me žena naljuti pa da ne ulazimo u svađe. Nekada iz dosade. U 99 posto slučajeva radim to samo iz fizičke potrebe, ali pravim razliku između emocija i fizike. Ne bude mi neprijatno nakon prevare, jer znam zašto sam napravio. Ljubav je jedna stvar, potrebe druga!"

 

Marko (29)

 

"Moje varanje nekadašnje devojke, a danas supruge nema baš nikakve veze s emocijama. Ne mogu da kažem da je svaki put bilo spontano, često sam išao napolje s namerom i željom da završim s nekom od cura/žena, a čak su i cure prijatelja dolazile u obzir jer je taj nagon jači od mene. Svoju suprugu volim više od ičega, zahvalan sam joj na svemu što mi daje, za ljubav, razumevanje, pažnju, a najviše za prelepu curicu koju nam je rodila, ali uprkos svemu tome ne mogu sebi da pomognem. U većini slučajeva sam ulazio u flert jer bi dobio neki "znak" od cure/žene i samim time bi mi postala "plen" za to veče. Nikada nisam mešao emocije s tim, naprotiv, u većini slučajeva bih spavao s njom i nakon toga se izmotavao da ne nastavim nikakav kontakt s tom osobom. Bilo je i slučajeva kada smo se videli još par puta, ali to je po pravilu bilo sa zauzetim ženama koje su takođe bile željne diskretnog provoda ili pak neodoljivo privlačne."

 

Najpoznatiji ruski psiholog savetuje žene: Šta da radite kada vam muž pravi probleme u životu!

foto: Shutterstock

Davor (33)

 

"Pre nego što smo se venčali, zabavljali smo se godinu dana. Bio sam ludo zaljubljen u nju. Sve je bilo sjajno, slagali smo se u svemu, u seksu posebno. Sve je prštalo od strasti... Mislio sam da će deca biti kruna naše ljubavi, ali kad smo dobili dete, sve se promenilo. Okrenula se potpuno detetu, bio sam tu, ali samo da dodam, da kupim... Zapustila se, udebljala, nije joj bilo bitno šta će da obuče, kako izgleda. Nismo više imali trenutke rezervisane samo za nas. Strast je zamrla. Mogao sam da se razvedem, ali nisam želeo zbog deteta... I šta sam mogao nego da "sa strane" potražim ono što mi je falilo?!"

 

Iskrena ispovest muškarca: Zašto sam ostavio savršenu ženu i porodicu zbog afere s puno mlađom...

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...