srodna duša im izmiče

Njima je suđeno da ostanu same: Evo koja 3 tipa žena ne mogu nikako da nađu partnera!

Postoje žene koje spletom različitih okolnosti ostanu bez svog princa na belom konju

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Profimedia

Postoje tri tipa žena koje u životu mogu da ostanu same i ne pronađu svoju srodnu dušu.

 

Prvi tip žena kojima je ovakva sudbina mnogo izvesnija od bilo koje druge su one koje veruju u sudbinu do te mere da sve oko sebe objašnjavaju na taj način. Svugde vide određene znakove da je nešto rezultat "božje ruke" ili nekog sličnog uticaja, pa tako i očekuju da na isti način dođu do životnog partnera.

 

Drugi tip su negativne žene i to oni ekstremi kojima je čaša uvek poluprazna i koje ne mogu da pronađu tračak svetlosti ni u najsunčanijem jutru.

 

Iritantni ljubavni saveti za slobodne žene: Stalno ih slušate, a nikada ne pomažu!

foto: Profimedia

Zbog takvog stava i opsesivnog pronalaženja mana kod svake osobe koju upoznaju, šanse za životnu samoću su ogromne, jer čak i kad pronađu osobu najbližu svom idealu, koncentrisaće se isključivo na njegove loše strane, što će svaku vezu vrlo brzo okončati.

 

Treći tip su žene koje su potpuna suprotnost drugom tipu, a to su neumereno pozitivne osobe koje će i u najcrnjim situacijama pronaći nešto dobro.

 

Ali, takav pogled na svet onemogućava realno sagledavanje situacije i primećivanje stvarnih problema. Stoga, kad i pronađu osobu koja će prihvatiti njihov neutemeljeni optimizam, taj muškarac će iskoristiti njen pozitivan stav za svoje potrebe i napustiti je kad mu više ne bude potrebna.

 

8 najčešćih laži koje žene jedna drugoj govore: Super izgledaš, on je kreten koji te nije vredan!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...