naučnici dali odgovor

Činjenice o seksu koje će vas iznenaditi: Evo koliko puta treba da budete intimni na početku veze!

Prema mišljenju naučnika veliki broj intimnih odnosa negativno utiču na zdravlje, a seks za rođendan nije najbolja ideja

Ljubav i zavođenje 04.11.2018. - 20:52h Autor: Stil/Srbija Danas
Foto: Shutterstock

Ako ste verovali da je puno seksa dobro za vas - onda se neki naučnici ne bi složili sa vama. 

 

Ove nove činjenice o seksu će vas sigurno iznenaditi!

 

  • Naučnici sa Univerziteta u Velsu upoređivali su seks sa vegetarijancima i ljudima koji jedu meso. Prema istraživanju, 42% ljubitelja mesa vodi ljubav jednom nedeljno, dok vegetarijanci imaju seks dva ili više puta u toku nedelje.

 

  • Česte posete i redovni seks na početku odnosa negativno utiču na zajedničku budućnost partnera. Prema naučnicima, na početku odnosa treba se sastajati dva puta nedeljno, a seks bi trebalo da se desi svakih 7-10 dana.

 

Probudite zaboravljenu strast: 4 saveta stručnjaka za bolji seks u dugoj vezi!

foto: Shutterstock
  • Seksolog Niki Goldštajn smatra da je seks loš poklon za praznike. On smatra da intimnost za praznike može postati zadatak koji neće doneti zadovoljstvo. Prema seksologu, posebno nije potrebno „pokloniti“ seks za rođendan, pogotovo kod parova koji dugo žive zajedno.

 

  •  Mnogo seksa je opasno za zdravlje! Naučnici iz Velike Britanije smatraju da česti ljubavni odnosi mogu dovesti do slepila kod muškaraca i Parkinsonove bolesti.

 

  • Seks vam pomaže da se rešite nesanice. Do ovog zaključka došli su naučnici sa Australijskog univerziteta u Kuenslandu. Prema anketi među ljudima starosti od 18 do 70 godina, 64% ljudi je odgovorilo da je spavalo bolje ako su imale seks pre spavanja.

 

  • Seks pomaže kod lučenja oksitocina i prolaktina, koji smanjuju nivo stresa.

 

Zadovoljniji ne mogu biti: Evo koji horoskopski znak ima najbolji seks!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...