Dvostruku život

Ljubavne tajne Holivuda: Legendarni zavodnici koji su zapravo voleli muškarce! (FOTO)

Neki od najvećih holivudskih zavodnika svih vremena morali su dobro da kriju svoju veliku tajnu. Iako su se spajao uz brojne prelepe glumice s kojima su čak i stupali u brak, oni su zapravo voleli - muškarce.

Ljubav i zavođenje 23.10.2018. - 20:15h Autor: Zadovoljna.hr
Foto: Profimedia

Holivudski studiji s kojima su potpisivali stroge ugovore prisiljavali su ih na dvostruki život u kom je bilo mesta samo za žene, u većini slučajeva one koje bi za njih odabrao upravo studio.

 

Tako je Rok Hadson početkom 60-ih na premijere i dodele nagrada dolazio ruku pod ruku s raznim lepoticama, ali i u društvu svog dečka koji je takođe imao žensku pratnju.

 

"Niko sa gramom pameti u glavi tada nije "izlazio iz ormara". To je bila smrt za karijeru. Svi smo se pretvarali da smo heteroseksualci. Jednom smo na premijeri sreli Pola Njumana i njegovu suprugu Džoan Vudvard. Pogledao nas je i nasmejao se. Na njegovom licu pročitao sam da zna kako smo Rok i ja ovde zajedno. Svi smo se tome smejali", otkrio je Li Garlington za kog je Hadson jednom prilikom rekao da je ljubav njegovog života.

 

Poznati oboleli od side: Rok Hadson šokirao svet, Fredi Merkjuri krio do smrti! (FOTO)

Rok Hadson
Rok Hadsonfoto: Profimedia

Sredinom 50-ih magazin Confidential najavio je Hadsonovom agentu Henriju Vilsonu da će objaviti priču o njegovoj homoseksualnosti, ali Vilson je uspeo da zaustavi objavljivanje otkrivši im poverljive informacije o svoja druga dva klijenta.

 

Jedan od njih bio je Tab Hanter. Plavooki i plavokosi lepotan bio je jedna od prvih velikih tinejdžerskih zvezdi u SAD-u, slika i prilika zgodnog dečka iz susedstva i simbol američke muževnosti.

 

Na vrhuncu karijere mediji su pisali o njegovim vezama s Natali Vud i Debi Rejnolds, ali Tab je kasnije u dokumentarcu "Tab Hunter Confidential" otkrio kako su te veze bile nameštene. Bio je gej u vreme kada je holivudska mašinerija bila neprijateljski nastrojena prema homoseksualcima. Takođe je morao da skriva svoju seksualnost kao i veze s glumcem Entonijem Perkinsom i klizačem Ronijem Robertsonom.

 

Dobro čuvane tajne starog Holivuda: Čuveni makro progovorio koji poznati glumci su bili homoseksualci! (FOTO)

foto: Profimedia

Svoju vezu skrivali su i Keri Grant i Randolf Skot. Slavni glumci upoznali su se 1932. godine na setu filma "Hot Saturday". Nedugo nakon toga počeli su da žive zajedno i 12 godina se delili kuću u Santa Monici i rezidenciju u Los Anđelesu.

 

Grantu je studio Paramount 1934. godine naredio da oženi Virdžiniju Čeril, ali brak je potrajao samo 13 meseci i Keri se vratio suživotu sa Skotom.

 

Žarili i palili zlatnim Holivudom: Svako od njih doživeo neverovatnu sudbinu! (FOTO)

Keri Grant i Randolf Skot
Keri Grant i Randolf Skotfoto: Profimedia

Jedan od retkih glumaca koji nije skrivao činjenicu da ga privlače i muškarci bio je Marlon Brando. Holivudska urbana legenda kaže da je odbio Sofiju Loren i Elizabet Tejlor, ali ne i Roka Hadsona i Džejmsa Dina.

 

"Baš kao i veliki broj muškaraca i ja sam imao homoseksualna iskustva. Ne sramim se toga. Nikada nisam obraćao puno pažnje na to šta ljudi misle o meni, ali ako postoji neko ko je uveren da smo Džek Nikolson i ja ljubavnici – neka nastave da veruju u to. Meni je to zabavno", rekao je Brando 1976. godine u jednom intervjuu.

 

Preterano je uživao u alkoholu, hrani i ženama, celog života pratila ga tragedija: Životna priča Marlona Branda! (FOTO)

Marlon Brando
Marlon Brandofoto: Profimedia

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...