Da li ste među njima?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Povrediće vas kada se najmanje budete nadali!

Koji su to znakovi zodijaka stvarno opasni, a ne samo šminkeri koji se prave važni?

Ljubav i zavođenje 22.10.2018. - 20:36h Autor: metro-portal.hr
Foto: Shutterstock

Horoskop će vam otkriti ono što ste uvek želele da znate - koji su to znakovi Zodijaka stvarno opasni po krhko srce jedne žene?

 

Ovan

 

Uvek traži prilike u životu, a naročito prilike u kojima može da pokaže koliko je opasan. Ponekad je impulsivan i opak, te u potpunosti veruje da pravila postoje kako bi se kršila. Ovan uvek ispituje pravila kako bi video koliko daleko može da ide, bez loših posledica po njega.

 

Bik

 

Može da bude malo nespretan (što znači da bi mogao biti uhvaćen ako radi nešto loše), ali to ga ne sprečava u tome da bude jedan od najopasnijih znakova. Jeste li iznenađeni? Ne bi trebalo da budete, jer je Bik poznat po tvrdoglavosti i to samo znači da nastavlja po svom sve dok ne dobije ono što želi.

 

Muškarci ne mogu da im odole: Žene rođene u ova 3 horoskopska znaka osvajaju na prvi pogled!

foto: Shutterstock

Rak

 

Prilično neočekivano, zar ne? Ipak, ova tvrdnja se temelji na dobrom razlogu. Rak je super podao; više nego što biste mogli da zamislite, ali imajte na umu da mu samo njegovo podcenjivanje sve olakšava. Osim toga, kad ljudi ne očekuju da može da učini nešto opasno, tada on udara.

 

Devica

 

Lako bi mogao da vas zavara s njegovim stavom „sveca", ali ne dopustite da vas to zavede - on se i dalje hvali kada se govori o moralnim standardima. Mogao bi se smatrati ograničenim i izbirljivim kad se radi o druženju i zabavi, ali to ne znači da je on u najmanju ruku anđeo.

 

Strelac

 

On je neko ko vrednuje slobodu iznad svega i zato pravila nisu nešto što se njega previše tiče. Konkretnije, mrzi da ga neko kontroliše. Toliko da prekrši sva postojeća pravila ako oseća da su ona smetnja njegovim planovima.

 

Jarac

 

Za nekoga ko ima tako zamršenu ličnost kao Jarac, možete misliti da bi trebalo da bude visoko na ovoj listi, ali to nije bitno. Ono što je bitno je to da je Jarac potpuno opasan ... i nikad to nemojte zaboraviti.

 

Horoskopski znaci kada se napiju: Bik se sapliće, Rak flertuje, Vaga proziva druge!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...