Horoskop i apstinencija

Kad nastupi seksualna kriza: Vaga juri koga stigne, Škorpija gubi samokontrolu!

Bikovi su pohotni, ali to vrlo uspešno kontrolišu i skrivaju. Strastvenim ljubavnicima treba malo duže da krenu u akciju, ali čim naprave prvi korak postaju nezaustavljivi
Ljubav i zavođenje
12:44h Autor:
Kad nastupi seksualna kriza: Vaga juri koga stigne, Škorpija gubi samokontrolu!
Foto: Profimedia

Uticaj apstinencije je potpuno individualan i ne postoji nikakvo zacrtano pravilo. Kako će naše telo da reaguje umnogome zavisi od godina, perioda života, mnogih životnih okolnosti, strukture ličnosti i opšteg zdravstvenog stanja. Takođe zavisi i od imuniteta, životnog stila, uverenja, ukidanja telesnog u korist duhovnog ali i položaja zvezda, horoskopskog znaka, podznaka…

Evo šta horoskop kaže o vama u trenucima seksualne krize.

OvanStrastveni Ovnovi su seksualni zavisnici, tako da ni najkraći period apstinencije nije prihvatljiva opcija za ovaj znak. Za početak se teše pornjavama i literaturom, ali vrlo brzo polude i postaju živčani i goropadni. Ne podnose je baš najbolje, reklo bi se…

Horoskop otkriva: Koji znak ne može bez predigre, a koga nikako ne smete požurivati!

Bik

Bikovi su pohotni, ali to vrlo uspešno kontrolišu i skrivaju. Strastvenim ljubavnicima treba malo duže da krenu u akciju, ali čim naprave prvi korak postaju nezaustavljivi. Ali, ukoliko je dugo bez seksa, bik će gubiti samokontrolu i tražiti bilo koju žrtvu za trenutni seksualni užitak. Zato, kada Bik poludi, bolje je bezati, ako već niste poneli zaštitu i lubrikaciju.

BlizanciBlizanci su radoznali i radodajni, vole seks i menjaju partnera čim se zasite u vezi. Za njih je seks važan oblik druženja, pa kad nema seksa osećaju se dezorijentisano i ne mogu da se skoncentrišu na dnevne stvari. Njima je seks kao kompas i kormilo u životu. Pokušaće da ubrzaju svoju potragu za novim partnerom, služeći se svim mogućim mađijama.

Horoskop za udavače: Koja žena će se najbolje udati!

Rak

Rakovima apstinencija nije problem, iako su vrlo erotične osobe. Pripadnici ovog znaka imaju snažnu potrebu za seksom, ali i jak karakter, pa će tako radije biti sami nego ući u vezu samo zbog seksa. Rakovima su podjednako važni seks i emocija prema partneru, tako da jedno bez drugog nije idealno po njihovim standardima. Ali, previše čekanja rakove može da izdeprimira i natera u bedak.

LavLavovima, oduzmite seks i biće kao da ste detetu oduzeli igračku. Njima je seks jako bitna stavka kao i potvrda sopstvene vrednosti, pa se hvale na sva usta i pokazuju sa što više partnera. Zato, lavovi kad moraju, uspešno prikrivaju nedostatak seksa i nećete ih nikad provaliti da su, zapravo, najstrašnije zagoreli.

Najjače žensko oružje: 5 stvari koje muškarci uvek primete tokom seksa!

Devica

Device su samo naizgled hladne, a u seksu su prilično nezajažljive. Kako zapravo žele nežnost i maženje, apstinencija im pada vrlo teško i postaju nadrkane. Nedostatak seksa je jedna od najgorih stvari koja može da ih nađe, jer im se fitilj skraćuje i dogoreva, a tempirane su bombe. Devicama je bitno da u svakom trenutku zadovolje svoje potrebe, zato ne mogu dugo bez seksa, koji im je puno važniji od emotivne bliskosti.

VagaVagama je samoća najveća kazna, jer bez ljubavi ne mogu da funkcionišu. Veoma su seksualne osobe, te često mešaju ljubav sa seksom. Zato je za njih apstinencija jednaka samoći, muka im postaje nesnosna i teško se mire sa takvim stanjem. Zbog pojalane seksualne želje nije im problem da se nekada odaju promiskuitetu.

Rimski ljubavni horoskop: Koji znak će upoznati srodnu dušu!

Škorpija

Škorpije pate od sindroma prenaglašenog seksa. One su seksualne mašine, koje su uvek spremne za novi erotski okršaj. Ako seksa nema, gube samokontrolu, postaju totalno opsednute seksom i nametljive prema suprotnom spolu. U takvim stanjima u kombinaciji sa alkoholo, postaju pravi mali seksualni predatorčići. Probaće na sve načine da dobiju ono što vi ne date. Ukoliko ništa drugo ne pomogne, rado će uživati u društvu prostitutki, ili nedaj bože čega još sve nema…

StrelacStrelci vole seks u svim mogućim varijantama. Ali, nisu zavisni, pa im je potpuno normalno imaju li seks ili ne. Apstinenciju podnose odlično, jer seksualnu energiju mogu lako da izbace zabavom i sportom, pa i mastrurbacijom, a pokvarena i bujna mašta im odlično pomaže u tome.. Znaju vrlo dobro da se našale na svoj račun tokom sušnog perioda.

Zašto ne treba da se vratite onom ko vas je povredio: Jedini razlog!

Jarac

Jarac trpi, ali može i da bude tvrdoglav. Oni su racionalna bića ali strastveni i požudni. Imaju samokontrolu kao ni jedan drugi horoskopski znak i nisu seksualni zavisnici. Svoje partnere pažljivo biraju, a svoju seksualnu glad mogu tvrdoglavo da ignorišu sve dok ne nađu partnera koji im potpuno odgovara. Vole izazove, pa im neće biti teško da se udvaraju i pregovaraju sve dok vas ne osvoje. A onda… vodiinstalater

VodolijaVodolije ne zavise ni od čega, pa tako ni od seksa. Ako ga nema, zabavljaće se sa sobom, prijateljima ili na neki samo njima svojstven način i čekati da se seks dogodi. Apstinenciju mogu dugo da izdrže bez ikakvih promena u ponašanju, a potencijalnim partnerima pristupiće mirno i pametno. Prilaziće korak po korak i praviće se cakani i poželjno, sve dok se žrtva ne upeca. Ubrzo potom, njihova apstinencija prestaje i pretvara se u maratonsko nadoknaživanje izgubljenog.

On će vam skinuti i zvezde s neba: Najbolji muž u celom Zodijaku!

Ribe

Romantične Ribe često su žrtve svojih osećaja, koji utiču i na njihove seksualne aktivnosti. Njima je seks isto što i ljubav i uvek su zaljubljene u osobu sa kojom dele avanture ispod čaršava. Imaju stalnu potrebu da budu voljene, pa kad seksa nema, počinje panična potraga za pravim partnerom. U tim okolnostima prilično nasilno osvajaju suprotan pol.

Kakva je žena u znaku Ribe: Njeno tajno oružje i idealan muškarac!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs