zasnovana na matemtičkoj jednačini

Matematičkom teorijom do partnera: Evo kako da uz pravilo 37 odsto nađete ljubav za ceo život!

Prema američkom matematičaru možetete se zaljubiti tako što ćete koristiti jedan poseban princip 

Ljubav i zavođenje
18:56h Autor:
Foto: Shutterstock

Američki matematičar Ted Hil predstavio je svoju teoriju "Optimalno zaustavljanje puta", koja se zasniva na matematičkoj jednačini, a koja vam može pomoći da pronađete ljubav svog života.

 

Dok mnogi od nas ljubav baziraju isključivo na emocijama, čini se da ima i logično, matematičko rešenje koje vam može pomoći da pronađete pravog partnera.

 

Ljubav na srpski način: 11 tipova veza u Srbiji - koje volimo, a koje preziremo?!

foto: Shutterstock

Optimalna teorija zaustavnog puta dovodi do stvarne jednačine koja vam govori tačno koliko je partnera moguće odbiti pre nego što nađete savršenog. Zapravo pomaže da prepoznate kada je vreme da se zaustavite i skrasite s tom osobom.

 

To vam govori da ako vam je suđeno da budete u vezi sa 10 osoba tokom života, najverovatnije je da ćete naći onu pravu ako odbacite prva četiri partnera, jer među njima je svega 39,87 odsto šanse za dobru kombinaciju.

 

Ako tokom života imate 20 veza, trebalo bi da ostavite prvih 8 partnera, jer je tu 38,42 odsto šanse za idealnu vezu.

 

Ako se vaš broj partnera razlikuje od ove prve dve brojke, najbolje je da ostavite prvih 37 odsto partnera, jer je šansa da među njima neđete idealnog partnera jedan na prema tri.

 

Ovaj koncept se zasniva na ideji da bi trebalo da potošite 37 odsto života da budete sami, slobodni i istražujete sve potencijalne opcije.

 

Teorija je zasnovana na ideji da nakon velikog probiranja i grešaka, trebalo bi na kraju da sretnete nekoga sa kim ste spremni da se smirite jer će biti superiorniji od onih koje ste ranije upoznali.

 

Prijateljstvo u partnerskom odnosu? Veza bez strasti? Stručnjaci otkrivaju bez čega jedino ljubavnici ne mogu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...