Otkrivamo vam

Šta je to što muškarci žele: Ovo su osobine koje poseduje njihova žena iz snova!

Pričali smo o karakteristikama idealnog muža, ali ne treba zaboraviti da i oni imaju svoje kriterijume za savršenu partnerku

Ljubav i zavođenje 09.08.2018. - 12:03h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Shutterstock

Mnogi veruju da su žene složenija bića od muškaraca. Međutim, muškarci nisu tako jednostavni kao što se čini na prvi pogled. Ženama će biti od velike pomoći ako znaju šta je to što muškarci žele ili očekuju od njih. Evo spiska sa nekoliko stvari koje muškarci traže u ženama svojih snova, piše Cosmopolitan.rs

 

Osmeh

 

 

Verovatno ste često puta čuli da su žene sa divnim osmehom jednostavno šarmantne. Prekrasan osmeh osvaja muškarce. Može biti čak i važniji od lepe figure ili šminke. Ponekad, da privučete muškarca dovoljno je da se samo osmehnete. Takođe, predivni zubi su važni za predivan osmeh pa razmislite o tome.

 

Samopouzdanje

 

 

Muškarci vole ambiciozne žene koje mogu da kažu šta imaju na umu. Žena koja nema svoje mišljenje i jednostavno se slaže sa svim njegovim odlukama neće oduševiti nijednog muškarca. Međutim, u odnosima je potrebno pridržavati se pravila 50/50, to jest da jedan partner daje isto koliko i drugi. Žena ne bi trebalo da se plaši da, s vremena na vreme, preuzme odgovornost. Naravno, previše tvrdoglava žena, koja veruje da je uvek u pravu, neće se smatrati atraktivnom.

 

Osećajte se sjajno u svojoj koži: Šik komadi koji podižu samopouzdanje! (FOTO)

 

foto: Shutterstock

Poštovanje

 

 

Žena treba da shvati da muškarac ima prijatelje i porodicu. Ona mora dozvoliti svom partneru da provede slobodno vreme sa svojim najdražima. Čak i ako vas muškarac pita da se pridružite, recite da ćete to učiniti sledeći put. Muškarci vole ovu vrstu žena.

 

 

Smisao za humor

 

 

Smisao za humor oduvek je bio i biće odličan kvalitet, kako za muškarce tako i za žene. Osoba sa smislom za humor, sposobna da se smeje uprkos sudbini, uvek privlači, bez obzira na pol.

 

 

Zanimljiva osoba

 

 

Niko neće želeti da bude blizu žene koja se stalno žali na njen život i druge ljude. Pronađite hobi ili potražite nešto što stvarno želite da radite, a to će vas učiniti srećnim. Muškarci se dive inteligentnim ženama koje su spremne da razgovaraju satima. Um je jedna od najpopularnijih osobina koja privlači muškarce.

 

Zanimljiva priča koju do sada niste čuli: Po kome je Sloboda Mićalović dobila ime?

foto: Profimedia

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs