dokazano

Kada naiđete na onog pravog i zvezde su vam naklonjene: Evo koji parovi po horoskopu imaju zagarantovanu budućnost!

Kada se zvezde poklope i duše pronađu, veza sa osobom koja je u horoskopskom znaku koji vama odgovara, može biti dobitna i nesalomiva kombinacija

Ljubav i zavođenje
17:01h Autor:
Foto: Profimedia

Horoskopski znakovi pripadaju jednom od četiri elementa – Vatra, Vazduh, Voda i Zemlja i uprkos tome što su svi  znakovi donekle slični, ne znači da će biti i najbolji ljubavni partneri.  Ponekad se sličnosti privlače, a nekada su suprotnosti još poželjnije jedna drugoj!

 

Otkrivamo popis najstrastvenijih parova zodijaka koji su najmoćniji baš kad su zajedno!
 

OVAN I VAGA

Ovan ima vrhunske kvalitete vođe koje jako utiču na njegov profesionalni, ali i privatni život. Dakle, horoskopski znakovi koji vole kontrolu odmah su isključeni. Ono što Ovan traži od svog partnera jeste iskrenost. Štaviše, Ovan je jako strastven kad je reč o zadovoljavanju njegovih seksualnih aktivnosti. Premda su i Lav i Škorpija dobri partneri za Ovna, Vaga je najbolji izbor. Ovna privlači jednostavna i poštena narav Vage. Osim toga, Vaga je emocionalno zavisan znak, što odgovara Ovnu željnom kontrole.

 

Leto ljubavi: Žene rođene u ovim znakovima očekuje prava letnja romansa!

 

foto: Profimedia

BIK I DEVICA

Bik je tradicionalan i porodični znak. Taj znak intenzivno "vodi ljubav" i ne odgovara mu površnost. Bik je romantičan znak kompatibilan s Devicom – koja je takođe porodični znak. Devica je senzualna, pa je odličan partner za sjajnog ljubavnika - Bika. S druge strane, Bik bi se morao držati podalje od Strelca, jer ovaj avanturistički znak nikada neće biti srećan uz tradicionalnog Bika.

 

BLIZANCI I STRELAC

Zabavan, ljubazan i veseli Blizanac je sjajna osoba i prijatelj kojeg svako želi u svom životu. Međutim, kad je reč o vezi, Blizanci su najgori partneri. Razlog je sledeći: plaše se obaveze i boje se da će izgubiti svoju slobodu. Štaviše, žele partnera koji je zabavan, pametan i ima dobar smisao za humor. Savršeni par za Blizanca je Strelac – koji je takođe u strahu od gubitka slobode. Osim toga, šarmantna i šaljiva priroda Strelca oduševljava Blizance. Najgori partner za Blizance je Jarac – koji čvrsto stoji sa dve noge na zemlji.

foto: Profimedia

RAK I BIK

Rakovi uvek traže ozbiljnu i dugotrajnu vezu u kojoj se mogu duboko emocionalno vezati s partnerom. Za osećajnog i osetljivog Raka savršen je partner ozbiljan i romantičan Bik. Horoskopski znakovi avanturističke i otvorene naravi – pa čak ponekad i arogantni, poput Lava – lako mogu povrediti Raka, odnosno jako teško ga mogu usrećiti.

 

Horoskop otkriva sve mane vašeg partnera u vezi: Lavovi ponižavaju, Strelčevi misle samo na sebe!


DEVICA I ŠKORPIJA 

Devica je jedan od najorganizovanijih i najurednijih horoskopskih znakova. Devica je perfekcionista i pored toga što je je rezervisana, pažljiva je prema svom partneru. Najsnažniji i najintenzivniji odnos imaće sa Škorpijom i njegovom ekstremno strastvenom prirodom. Škorpije su otvoreni prema seksu i istraživanju te će potaknuti Devicu da izađe iz svoje ljuske te postane otvorenija i slobodnija. S druge strane, avanturistički nastrojen Strelac najgori je mogući partner Devici.

foto: Profimedia

LAV I OVAN

Veliki ponos i ego Lava, zajedno s njegovom nepromenljivošću, rezultiraju činjenicom da je gotovo nemoguće pronaći znak prikladan za vezu s njima. Ali strast Ovna podudara se s lavljom – i čini ih savršenima u vezi. I jedan i drugi su elegantni i grandiozni kada izražavaju svoju ljubav – čak to rade pomalo filmski. Međutim, njihova ljubav jaka je poput njihove želje za borbom. Ako nauče nadvladati svoje borbe, ništa ih neće moći zaustaviti. Za Lava je najgori partner Škorpija – oba znaka su intenzivna, ali njihovi intenziteti se ne podudaraju.

VAGA I BLIZANCI

Vaga je diplomata i rešava probleme. Premda ne voli biti sama, radije će ostati solo, nego biti s nekim ko nije jako pametan. Vaga je jako znatiželjna te uživa u učenju novih stvari. Savršeni partner za Vagu su Blizanci, jer oba znaka su dobra s rečima te vole intelektualne razgovore. Stabilna Vaga pomoći će Blizancima da ostanu čvrsto na tlu. S druge strane, Devica i njena nemaštovita priroda odbijaju Vagu.

 

foto: Profimedia

ŠKORPION I RIBE

Žestoka i naizgled opaka Škorpija zapravo je vrlo emotivna, ali i osvetoljubiva. Vrlo je strastvena u svemu što radi. Kao partner je dominantan i agresivan. Savršeni par mu je romantična Riba. Kad se ova dva znaka povežu, ljubav pršti na sve strane. Njihove duše razgovaraju međusobno na drugoj razini. S druge strane, površnost Ovna ne podudara se ni sa Škorpionom, niti sa Ribom.
 

 

 

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...