Lako se vraćaju

Oni uvek opraštaju: 4 horoskopska znaka koji daju drugu šansu bivšim ljubavima!

Iako ste sve oko sebe slagali da ste zauvek završili sa njim, ipak niste...

Ljubav i zavođenje
13:29h Autor:
Foto: Shutterstock

Kažu da nada umire poslednja, a vi se na to i oslanjate pa kada ga sretnete u prodavnici ili noćnom klubu, osećate navalu emocija i proživljavate u glavi vašu vezu. Mislite da će ovaj put biti drugačije pa se ipak odučujete na pružanje druge šanse.

 

Zvuči vam poznato? Možda onda prepoznate i svoj horoskopski znak koji upravo ima ovu osobinu, što zbog nostalgije, što zbog romantike.

 

Rak i Ribe


Ako ste rođeni u znaku Raka ili Ribe, morate priznati da dopuštate da nostalgija vlada vama. Parfem, tv-serija, pesma... Sve ove stvari podsećaju vas na dobra stara vremena s bivšom ljubavi pa brzo zaboravite na razlog raskida i pokušavate da obnovite nešto što je propalo s razlogom. Volite da ostanete u svojoj sigurnoj zoni iako ste u njoj doživeli i loše stvari poput varanja i učestalih svađa. Iako zvuči teško i neizvedivo, morate se potruditi i ne dopustiti emocijama da upravljaju vašim zdravim razumom jer ćete tako samo biti povređeni, i to višestruko.

 

Horoskop za posao i novac tokom jula: Evo kom znaku stižu pare i uspeh a ko će se hvatati za glavu!

foto: Shutterstock

Bik i Vaga


Rođeni u znaku Bika i Vage takođe ne vole da napuštaju svoju sigurnu zonu. No ono što vlada Bikovima i Vagama je romantika, a ne nostalgija. Volie da veruju da se za srodnu dušu treba potruditi i opraštati im šta god učinili. To je ono što vas neprestano vraća bivšim ljubavima jer volite da se vidite u ulogama Romea i Julije. Ne smete dopustiti da vas u ovakvim situacijama osećanja obuzmu i da vam sigurna zona predstavlja jedino utočište jer je to, zapravo, jedino mesto od kog biste trebali bežati.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...